Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az emberek miért dőlnek be a...

Az emberek miért dőlnek be a horoszkópnak és az ehhez hasonló baromságoknak?

Figyelt kérdés

Elvileg ugye bolygok alapján vizsgálják a dolgokat!Na de viszont rengeteg olyan bolygó van amit nem is ismernek vagy nem fedeztek fel,akkor viszont már itt bukkanó van ugyanis nem tudni hogy milyen hatással van az az emberre és a többi bolygóra,tehát már itt bukott a mutatvány...

Mert hogy ha tényleg ennyire befolyásolják az emberek életét ezek a bolygók,akkor viszont a többi fel nem fedezett bolygó hatását nem ismerik és akkor már hamis az egész!

2011. máj. 7. 12:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező!

gy gondolom, hogy te valójában semmit nem tudsz az asztrológiáról, a számítási technikájáról, a bolygóbehatásokról, semmiről...különben nem tetted volna fel ezt a hülye kérdést. Szeretem, amikor az emberek úgy osztják az észt, hogy nem is tudják, miről beszélnek, csak beskatulyáznak valamit a közvélemény alapján és azonnal okosnak hiszik magukat.

Egyébként: mindenki tudja, hogy a napi/heti/havi horoszkópok kamuk, mert túl sok dolgot kell kiszámolni ahhoz, hogy megérje nekiállni. Aki elhiszi az újságban olvasottakat, az tudjon rá.

2011. máj. 7. 12:55
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
nem pont így...de ha jobban utánnanézel és a csillagászat után is érdeklődsz akkor megtalálhatod az összefüggést, pl többek között ezért van hogy ha fogyó hold van akkor kevesebb az energiánk mint teliholdkor...de ezt nézegesd ha nem csak fikázni akartál: [link]
2011. máj. 7. 12:59
 3/17 anonim ***** válasza:
40%
A buta embereknek kell valami, amiben hihetnek. Valaki az asztrológiában hisz, valaki katolikus, valaki zsidó. Akinek erre van igénye, csinálja nyugodtan. Csak nem kéne hangoztatni.
2011. máj. 7. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
58%

Vagy azért mert hinni szeretne benne, vagy azért mert ultrahülye.

Kicsit érdekes hogy a horoszkópok kb. mindig ellentmondanak egymásnak.

2011. máj. 7. 13:28
 5/17 anonim ***** válasza:
Az asztrológiát sosem zavarja az ilyesmi. Amikor a csillagászok új bolygókat fedeztek fel, akkor azoknak is kitaláltak valami jelentést. Az, hogy a csillagászok képesek új felfedezésekre a meglevő ismeretekből, míg az asztrológia csak követi őket, sokat elárul.
2011. máj. 7. 13:55
 6/17 anonim ***** válasza:

tisztelt mki aki lebutázta a vallásos embereket!

sajnálom azt hogy a látókörötök be van korlátozva és semmi ezoterikus ember feletti dolgokban nem hisztek. ez ezt jelenti hogy picit földhözragadtak vagytok és azt hiszitek el amit láttok.... nem lennék a helyetekben

2011. máj. 7. 15:18
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát kedves első válaszoló!Kérlek szépen nagyon nagyot tévedsz,mert tanulmányoztam hobbi szinten a dolgot és vagy 5-6 könyvem van a témáról és az interneten is sokat kutattam utánna sőt még egy párszor részt vettem egy tanfolyamon is.Szerintem te nem értetted a kérdést!

Akkor elmondom ismét hogy értsed!!!A KÉRDÉS TEHÁT AZ VOLT HOGY HA A BOLYGÓK ILYEN HATÁSSAL VAN AZ ÉLETÜNKRE,AKKOR HONNAN TUDJÁK HOGY A FEL NEM FEDEZETT BOLYGÓK HOGYAN HATNAK AZ ÉLETÜNKRE ÉS A HOROSZKÓPRA,TEHÁT TEGYÜK FEL HOGY VAN MÉG 5 LÉNYEGES BOLYGÓ AMIRŐL NEM TUDUNK SEMMIT! ÉS AMIRŐL NEM TUDUNK,AZT NEM TUDJUK HOGY HOGYAN HAT A HOROSZKÓPRA VAGY AZ EMBEREKRE ÉS A TÖBBI BOLYGÓRA!TEHÁT EGY IDEGEN VAGY ÚJ BOLYGÓ FELFEDEZÉSE ÉS JELENTÉSÉNEK MEGISMERÉSE,TELJESSEN FELBORITJA A HOROSZKÓPOT!TEHÁT AMIRŐL ADDIG AZT HITTÜK HOGY ÍGY VAN,AZ KÖZBEN VALÓJÁBAN NEM IS BIZTOS!!!MIVEL OLY SOK BOLYGÓ VAN MÉG A VILÁG EGYETEMBEN,AMINEK HATÁSAIT NEM ISMERIK!

[link]

2011. máj. 7. 16:25
 8/17 A kérdező kommentje:
2011. máj. 7. 16:31
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező, hát éppenhogy sokan foglalkoznak világszerte az asztrológiával, tehát biztosan létezik valamiféle összefüggés, különben nem hinnének el emberek, mert nem kapnának visszaigazolást róla. Itt is sok matematikus, fizikus, orvos és biológus van akik szintén ezeket olvassák ! Most megfogtalak :D Én ugyan sok mindenben nem hiszek de a horiban biztosan és sokszor én is azon kapom magam, hogy a kötelező olvasmányok helyett, a heti horoszkópot olvasom a kiskegyedben, na ezt mivel magyarázod ?
2011. máj. 7. 19:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Mégegyszerűbb a válasz: Sok pénz van benne, nem kell bizonyítani, azt mondanak amit csak akarnak. Raknak bele áltudományt és jó sok pénzért tálalják.

Általános műveltséggel fordítottan arányos a népszerűsége. PL ha valaki járt fizikaórára, nem etetik meg vele, hogy egy kristály energiát sugároz.

2011. máj. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!