Az emberek miért dőlnek be a horoszkópnak és az ehhez hasonló baromságoknak?
Elvileg ugye bolygok alapján vizsgálják a dolgokat!Na de viszont rengeteg olyan bolygó van amit nem is ismernek vagy nem fedeztek fel,akkor viszont már itt bukkanó van ugyanis nem tudni hogy milyen hatással van az az emberre és a többi bolygóra,tehát már itt bukott a mutatvány...
Mert hogy ha tényleg ennyire befolyásolják az emberek életét ezek a bolygók,akkor viszont a többi fel nem fedezett bolygó hatását nem ismerik és akkor már hamis az egész!

Ezt a kérdést én is feltettem. Itt vannak rá a válaszok :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1647..

Az ezósok azt mondják, mindennek eljön a maga ideje. Ha egy bolygó olyan nagyon fontos volna, már tudnánk róla. Ha meg csak eztán fedezik fel, akkor majd alakítanak a dolgokon úgy ahogy kell. De az asztrológiának nem éppen 200 éves múltja van. Tehát rengeteg tapasztalat és megfigyelés van mögötte. Én hiszek benne. Na nem a heti és havi horoszkópban, mert azt a déli órákban születettekre elemzik.(kellett egy közép út)
Hanem a jegyek általános jellemzőiben. Ha már vetted a fáradtságot és utánanéztél, na meg tanfolyamon is részt vettél, akkor már csak az embereket kell megfigyelned és rájössz, hogy valóban sok igazság van benne. Neked ezek után igazán tudnod kell, hogy a születési perc, a bolygók állása, Nap-Holdjegy, aszcendens, rejtett aszcendens mennyi mindent elárul egy emberről. Te milyen jegyű vagy? Biztos vagyok benne, hogy a te horoszkopodban nem is egy olyan leírás van, amely nagyon is jellemző rád.
Neked ezek után igazán tudnod kell, hogy a születési perc, a bolygók állása, Nap-Holdjegy, aszcendens, rejtett aszcendens mennyi mindent elárul egy emberről. Te milyen jegyű vagy? Biztos vagyok benne, hogy a te horoszkopodban nem is egy olyan leírás van, amely nagyon is jellemző rád.
Itt nem arról van szó hogy mi illik rám és mi nem!Én a sajátomat már keilemeztem úgy ahogy kell percre pontossan és egy profibb asztrologust is megkértem hogy tegye meg!
Azt kell hogy mondjam hogy elég nagy hülyeség az egész!
Erről lehetne itt hosszu sorokat írogatni hogy miért nem úgy van ahogy elképzelik!De én bennem nagyon sok kérdés felvetődik ez ügyben!Honnan tudják hogy az a bolygó miért pont úgy hat az emberre?Én is kitalálhatok valamit hogy a felhők mozgása befolyásolja az embereket!!Te azt elhinnéd nekem???Csinálnék egy bonyolultnak tünő képletet és ráaggatnék jellemzőket!Pl mondjuk ha tiszta az ég és akkor születsz,akkor optimista jó kedvü ember leszel,ha pedig kicsit borongós akkor magadban forduló,ha pedig két felhő fedi egymást akkor kétszínű!
Na te ezt elhinnéd nekem,még akkor is ha ezt képletekkel alátámasztom???Dehogy hinnéd!
Egyszerüen badarságnak és egy lehúzásnak tartom az egészet!Egyébként hogy milyen jegyben születtem az teljessen mindegy most itt!Én megvizsgáltam külön az összes bolygót a házakban,mc-ic-től elkezdve hold csomópont,hold,aszcendens,lillit,jupiter uránusz,rossz fényszög,oppozició,kvadrát,sextillm mindent és mindent!Ezeket csak azért írtam hogy lásd hogy nem a nők lapjából probáltam kielemezni a horoszkópomat!
A lényeg az hogy sehogy nem jött össze a kép önmagamról,tehát nem ismertem magamra a horoszkópomban,pedig eléggé kririkus vagyok magammak szemben és észre szoktam venni a hibáimat úgy ahogy a jó tulajdonságaimat is!De sajnos ez nem nyert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!