Miért kell a horoszkópnak ekkora nagy jelentőséget tulajdonítani?
Összeillünk-e? Ez nem a horoszkóp dönti el, hanem a sors, illetve az, hogy lehet-e épp gyereketek, ahhoz már a vércsoportotok számít (meg lehet nézni, de ha nem feditek el a testszagotokat és ha egyik sem érzi a másikat büdösnek, akkor már meg van oldva - biológia, természetes módon így oldja meg, hogy ne azt válaszd, aki bűzlik).
Ha valaki nem tudná, a horoszkópnál csináltak olyan kísérletet, hogy direkt felcserélték egy osztálynak. Nem csak arról volt szó, hogy mindenki másét kapjon, hanem a válaszok alapján, minél nagyobb legyen az eltérés. Megnézték és azt látták, hogy igazat írnak róla, aztán jött a pofára esés, hogy mikor megmutatták, melyik is a valós horoszkóp. A hallgatók ledöbbentek, pedig azt a készítőtől való, aki mesterien űzi a szakmát, vagyis ő nem követhetett el baklövést.
"pedig azt a készítőtől való, aki mesterien űzi a szakmát, vagyis ő nem követhetett el baklövést."
és te ezt el is hiszed? Így lehet a világon bármit lejáratni. Megkérdezni egy "híres szakértőt", aki aztán f***ságokat csinál/mond.
Egyébként sosem tanultam ilyesmmit, de a jegyük alapján nagyon jól tudom kezelni az embereket, és abban sem csalódok, hogy mit várhatok tőlük. Igazad van, nem kell TÚL nagy jelentőséget tulajdonítani neki. A helyén
kell kezelni és működik.
nekem azt írta a horoszkópom hogy mostanában többet fizető állásra vágyom. ki ne vágyna ilyenre?
Mellesleg nem is dolgozom, nem is fogok jóideig mert egyetemista vagyok. már itt megbukott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!