A barátnőm nyilas, én skorpió! A kapcsolat friss. Mi lesz ebből? Tapasztalatok?
Jobb, mintha nyilas lenne, te pedig proletár.
Viccet félre téve, komolyan azt hiszed bármit számít? Hülyeség, áltudomány.
Én skorpió vagyok, barátnőm ikrek, ami elvileg a világ legrosszabb párosítása. Mivel mindketten jellemileg nagyon hűek vagyunk a csillagjegyünkhöz, ez igaz is... még is együtt vagyunk. :)
Ne adj ennek túl sok jelentőséget.
A nyilas a tüzes jegyek csoportjába tartozik, a skorpió pedig a vizes jegyekhez. Mindkét csoport tagjaira jellemző, hogy szenvedélyesek. Bár amíg a nyilas égő szenvedéllyel, addig a skorpió viszonylag visszafogottabban szokta kifejezni érzéseit. A skorpiók szeretnek visszahúzódni néha, jól átgondolnak mindent. A nyilasra ez kevésbé jellemző, ők a cselekvések emberei. Szerintem a két jegy nem üti ki egymást, de ez nyilván sok más mindentől is függ. Remélem egy keveset tudtam segíteni. Természetesen a kapcsolatotokat ti érzitek, ne csillagjegyek alapján akard definiálni de segítő mankó lehet az is ha elmész egy asztrológushoz. Én is elmentem és rengeteget segített, azóta is járok hozzá.
A sok tudatlanra pedig ne hallgass, aki nem hisz benne annak nem is kéne beleszólnia.
" Mi lesz ebből?" Bármi is, ahhoz a csillagoknak nem sok köze lesz.
De megnyugtatlak. Én és a párom csillagjegyünk alapján nem jönnék ki... mégis 7 éve élünk együtt egy kiegyensúlyozott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!