Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek egy fiú Vízöntő...

Szerintetek egy fiú Vízöntő és egy lány Skorpió összeillik? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok,a lány pedig 18 éves.

2016. júl. 15. 15:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem járunk,szerintem utál vagy legalábbis nem kedvel,hogy miért azt nem fejtem ki,mert most nem ez a lényeg,hanem,hogy szerintetek a Vízöntő fiú és a Skorpió lány összeillik szerelmileg?Mi a véleményetek,tapasztalataitok erről a felállásról?
2016. júl. 15. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha utál, akkor a legfeleslegesebb dolog ezen lovagolni...
2016. júl. 15. 17:00
 3/12 Bonnie2019 válasza:

Hát szerintem a skorpiók nagyon érett személyiségek, de ha Te is érettebb vagy a koronál akkor nincs gond, ha nagy a szerelem.

Anyukám skorpió, apukám vízöntő és elváltak.

2016. júl. 15. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Én skorpió vagyok, de nem nevezném magam igazán érett személyiségnek...

2016. júl. 15. 17:06
 5/12 Bonnie2019 válasza:
Még annyit hogy mindkettő egy erős jegy. Tehát nem biztos hogy mindig kijönnek. Szóval nem a legjobb párosítás.
2016. júl. 15. 17:07
 6/12 anonim válasza:

Csupán horoszkóp alapján nem lehet általánosítani egy párkapcsolatban, ennél azért összetettebb a dolog. Viszont én kíváncsiságból megnéztem astroneten, hogy mit írnak a páromról és rólam horoszkóp alapján, és majdnem minden szó igaz volt ránk. A skorpió és a vízöntő párkapcsolatáról ezt írják:

,,Alighanem Vízöntőt a kíváncsiság sodorja a Skorpió karjaiba. De amint megtapasztalta, milyen is valójában, már menekülne tőle. Szinte mindenben épp ellentétei egymásnak. A Vízöntő a világot akarja megváltani, a Skorpió saját céljait igyekszik valahogy beilleszteni a nagy egészbe. Talán csak ha az összes bolygó a segítségükre siet, akkor tudnak úrrá lenni az alaptermészetükön, és csak akkor tudják elfogadni egymás hibáit. Egyébként bizony megeshet, hogy mindazt, ami mások szemében erény lenne, az őket kifejezetten idegesíti. Annyira különböző módon állnak a dolgokhoz, s főleg annyira egoisták, hogy nem tudnak szabadulni a saját előítéleteiktől. A Vízöntő polgárpukkasztó viselkedését a Skorpió nevetségesnek tartja. A Skorpió makacsságát, az elveihez való konok ragaszkodást pedig a könnyed gondolkodású Vízöntő nem érti. De talán a fantázia világa az, ahol mégis csak közös terepre találnak. De ha összekerülnek is, a szerelemben sem tudnak kiteljesedni. A Vízöntőnek túl sok a Skorpió erotikája. Ő ugyanis inkább beszélgetőpartnerre vágyott. A Skorpió pedig érzéketlennek érzi a Vízöntőt, akit sok esetben minden jobban érdekel, mint az erotika."

U.i: Tudom, hogy nem ide tartozik, de talán lehet párhuzamot vonni. A bátyám vízöntő, a nővérem pedig skorpió, és kiskoruk óta rengeteget veszekednek, minden lehetséges dolgot különbözően látnak. Különböző jellemek általában nehezen jönnek ki egymással, de mint mondtam, a horoszkóp nem feltétlen kötelez, ezek mind csak nagy-nagy általánosságok. :)

2016. júl. 15. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Fiú létedre nem kéne hinni az ilyen sületlenségekben. Hagyd ezt meg az ostobácska kislányoknak.
2016. júl. 15. 18:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,annyira én se hiszek a horoszkópban,de a kétségbeesett szerelmes mindent megtenne,hogy megszerezze a kiszemelt személyt.Vagyis bánatában mindenfelől próbál információt szerezni.Legalábbis rám ez jellemző.Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 15. 21:32
 9/12 anonim válasza:

Nekem az anyukám skorpió az apám vízöntő.Folyamatosan veszekednek, mindenről más a véleményük...

Egymás ellentétei.Szóval nagyon nem illik össze.13/l

2016. júl. 16. 20:50
 10/12 anonim válasza:

szerintem nem. nekem is tetszett vizonto fiu, de igy utolag visszagondolva nem hiszem, hogy osszeillettunk volna. :)

egy skorpio lany

2016. júl. 16. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!