Egy halak férfi és egy skorpió nő jól kijönnek vagy inkább "beteg" kapcsolat alakulhat ki?
Figyelt kérdés
Mármint a skorpió választja a halakat vagy fordítva? Mert a skorpió elég határozott a halak jegyűek meg pont fordítva. Szóval mindenképp a skorpió a "főnök"? És élvezi is?2016. nov. 20. 19:48
1/5 anonim válasza:
Attól függ, melyikre mi hat még a csillagjegyén kívül. Én láttam már nagyon életképtelen skorpió pasit is, halak nőként nekem kellett irányítani, pedig én aztán tipikus halak vagyok... Elvileg a víz jegyek kijönnek egymással, hát én a skorpiókat hosszabb távon sosem tudtam elviselni, se a tipikusat, se a nem tipikusat, mert azért benne is ott volt az a rejtett, manipulatív kis aljasság. Ki kell próbálni, működik-e.
2/5 anonim válasza:
Nem túl jó kapcsolat - inkább tücsköket meg hasonló rovarokat adj enni a skorpiódnak, azokat jobban meg tudja enni.
3/5 anonim válasza:
Bár nem a napjegyem a Skorpió, de van bennem és inkább az dominál, úgy hogy remélem nem gond, ha válaszolok. "Skorpióként" azt tapasztaltam, hogy nagyon jól megvannak, de a Skorpiónak a Halak változékony természete egy idő után nagyon idegesítő lehet.
4/5 anonim válasza:
Konklúzió: a tipikus halak és a tipikus skorpió kölcsönösen idegesítik egymást egy idő után. :D
Szerencsére nem mindenki tipikus, úgyhogy próbálkozni mindenképp lehet.
5/5 anonim válasza:
Skorpiót csak skorpió vagy rák tud elviselni. Esetleg kossal is kijöhet. Nagyszüleim ilyen páros több mint 40 éve. De ismerek nem egy halak-kos párost is hosszú kapcsolattal. Halak-skorpiót nem igazán. Halak-rák, rák-skorpió inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!