Mi az az aszcendens? És hogy tudom kiszámolni, hogy az enyém mi?
Köszönöm, de mièrt fontos a szûletèsi hely megadàsa? Az baj ha màsikat adok meg, mert nincs közötte az enyèm...?
Szòval ha oktben szûlettem 21 òrakkor akk 20 kell megadni??
arra figyelj ha nyári időszámitás alatt születtél akkor egy órával kevesebbet kell beirni. Meg tudod nézni a táblázatot a neten mikor volt nyári időszámitás, 1980-tól van folyamatosan, előtte csak elvétve volt. Általában március végétől volt szeptember vagy október végéig, de valamikor április elejétől, erre figyelj oda.
Melyik hónapban születtél?
úgy látom azt akarod h én nézzem meg
Nyári időszámitás 1996-ban: március 31 - október 27
Ascendere - felemelkedni.
Az a csillagjegy ami a születésedkor épp felemelkedett a horizonton. Pl. ha pont napfelkeltekor születik valaki akkor a napjegye és az aszcendense ugyanaz.
Ugyanígy lehet képezni deszcendenst is.
Sok értelme nincs, mert:
1. Csillagjegyek nincsenek.
2. Csillagképek ugyan vannak, de semmilyen hatással nincsenek ránk.
8.
Lehet, hogy lesz, de ennek nincs köze ahhoz, hogy a világot a tudomány írja le legjobban. Ha nem így érzed, a következő hozzászólásod küld el telepatikus úton, ne a tudomány egy vívmánya által, az interneten.
Aztán lássuk, ki kapja meg.
Azért mert bizonyos dolgokra még nincs magyarázat, abból nem következnek olyan ostobaságok, amiket pl. az asztrológia hirdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!