Mérleg bak aszcendenssel?
Sok helyen kerestem, de nem találtam hosszabb leírást, csak külön külön. Engem a kettő egyben érdekelne.
Valaki tudná elemezni? :)
18/lány
bár ez forditva van de sztem ez is megteszi. Bocsi nem találtam másikat, pedig ezt a párositást én is kerestem
Tipikus a főnököm ilyen. :D
Munkamániás, az van, amit ő akar, a másik véleményét sokszor meg se hallja, sokszor változtat a véleményén, merev, tehát csak az a jó újítás szempontjából, amit ő akar, ha a másik akar újítani, akkor elzárkózik előle, ugyanakkor intelligens személy.
Én oroszlán vagyok, és ha jól tudom, a mérlegekkel nagyon jól kijövök, ezért is furcsálltam, hogy nem jövök ki jól a főnökömmel, úgyhogy lehet, hogy emiatt, hogy bak az aszcendense.
Párom apukája bak, vele se jövök ki túl jól, inkább csak felszínesen.
Engem például sok skorpió vesz körül akikkel nagyon jól kijövök. Amit furcsálok is mert elvileg a mérleg nem jön ki jól velük.
Oroszlán ismerősöm, barátom sok volt/van, de velük sokat veszekszem vagy hamar megszakadt a kapcsolatunk, pedig a mérleggel nyerő páros...állítólag.
Biztos, hogy az aszcendensem tehet ezekről. Ami még furcsa, hogy sokkal zárkózottabb vagyok mint egy skorpió vagy rák.
A rákokkal egyáltalán nem jövök ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!