Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg bak aszcendenssel?

Mérleg bak aszcendenssel?

Figyelt kérdés

Sok helyen kerestem, de nem találtam hosszabb leírást, csak külön külön. Engem a kettő egyben érdekelne.

Valaki tudná elemezni? :)

18/lány

2016. nov. 20. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

bár ez forditva van de sztem ez is megteszi. Bocsi nem találtam másikat, pedig ezt a párositást én is kerestem

[link]

2016. nov. 20. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Tipikus a főnököm ilyen. :D

Munkamániás, az van, amit ő akar, a másik véleményét sokszor meg se hallja, sokszor változtat a véleményén, merev, tehát csak az a jó újítás szempontjából, amit ő akar, ha a másik akar újítani, akkor elzárkózik előle, ugyanakkor intelligens személy.

Én oroszlán vagyok, és ha jól tudom, a mérlegekkel nagyon jól kijövök, ezért is furcsálltam, hogy nem jövök ki jól a főnökömmel, úgyhogy lehet, hogy emiatt, hogy bak az aszcendense.

Párom apukája bak, vele se jövök ki túl jól, inkább csak felszínesen.

2016. nov. 20. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Engem például sok skorpió vesz körül akikkel nagyon jól kijövök. Amit furcsálok is mert elvileg a mérleg nem jön ki jól velük.

Oroszlán ismerősöm, barátom sok volt/van, de velük sokat veszekszem vagy hamar megszakadt a kapcsolatunk, pedig a mérleggel nyerő páros...állítólag.

Biztos, hogy az aszcendensem tehet ezekről. Ami még furcsa, hogy sokkal zárkózottabb vagyok mint egy skorpió vagy rák.

A rákokkal egyáltalán nem jövök ki jól.

2016. dec. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!