Ikrek srác vagyok oroszlán aszcendenssel. Minden arra utal, hogy vízöntő nő illene leginkább mellém. Szerintetek? Olyan nők véleményére lennék elsősorban kíváncsi, akiknek volt már tapasztalatuk a kérdésben, vagy jártasak a témában.
Trollok véleménye nem érdekel!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Rboy, tehát tetszik egy nő, akinek Vízöntő jegyben van a születésnapja.Igen, ez jó. Most a feladat: hódítsd meg!
Az Ikrek játékos, az Oroszlán méltóságos vonásaival ez menni is fog! Sok sikert!
Kedves második és harmadik válaszoló, Nektek köszönöm a hozzászólást! Az első és negyedik válaszolónak kívánom, hogy legyen jobb életük, hátha boldogabbak lesznek...
Egy kis kiegészítést írnék a kérdéshez. Sajnos korábban túlságosan pörgött ahhoz az életem, hogy a vízöntő nőket komolyabban vettem volna, ami volt kapcsolatom velük, az mind hibátlan volt, de hol a korkülönbség, hol egyéb dolgok miatt hiúsult meg a folytatás. Ma már higadtabb vagyok és máshogy látok dolgokat így harmincon túl...
Egyébként egy ártatlan kérdésnek gondoltam, nem kell ebbe többet látni. Akit ez a kérdés nem foglalkoztat, az lapozzon.
Értékelném, ha inkább olyanok szólnának hozzá, akik hisznek ebben, nem pedig együgyűek, tisztelet a kivételnek!
"nem pedig együgyűek"
Együgyű kérdésre együgyű válasz: okos dolog!
.
Milyen jelek utalnak arra, hogy pont vízöntő nő a megfelelő?
Ismerkedésnél első kérdésed, hogy milyen jegyben született az általad használt horoszkóp szerint?
No és, ha ő az azték horoszkópban hisz, vagy netán a kínaiban?
Ha kérdésedben medfogalmazottnak lenne igazságtartalma, akkor a horoszkópban nem hívők, azzal nem törődők, de boldog kapcsolatban élők hogyan csinálják?
Nekik olyan jó a megérzésük?
Ha első randin a nő horoszkópja iránt érdeklődsz és a nő okos, azonnal feláll.
hagyjátok már! Vízöntő tetszik és kész. MIóta szokás a szerelmesnek észérveket felhozni, dubitus?
Kérdező: a Vízöntőre jellemző a nagy szabadságvágy -sokszor annak mindent alárendel - érezze, hogy melletted szabadlelkű lehet!
"Elég szánalmas hogy ez alapján akarsz párt választani magadnak."
Szerintem meg te vagy szánalmas és a hozzád hasonlók. Ha nem érdekel az ezotéria, akkor ne olvassátok. Csak a lelki nyomorékok lelik örömüket abban, hogy direkt lesik kibe tudnak belekötni. Továbbá nem ti vagytok a világ közepe. Más hihet abban, amiben ti nem.
Vízöntő nő vagyok.
Jól kijövök az ikrek jegyű pasikkal. Szerintem jó páros az ikrek - vízöntő, ha mindketten akarják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!