Ikrek horoszkóp, rák aszcensens, vízöntő holdjegy. Akik hisznek benne, mit gondolnak róla?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ezek a dolgok által kell leírni egy embert, de engem mindig is érdekeltek az ezotériával kapcsolatos dolgok. Az az ember, aki hisz az ilyenekben, mit gondol? Milyen lehet egy ilyen adatokkal rendelkező ember?2016. okt. 18. 16:18
1/2 anonim válasza:
Akármit mondhat, úgyis elhiszi a hívő, kontrollmechanizmus nincs, az állítások leellenőrizhetetlenek.
2/2 anonim válasza:
Ezek alapján, a napja és a holdja is a könnyedebb, lendületesebb levegő jegyekből áll, intellektuális, merész, újító, érdeklődő, esetleg csapongó. A rák asc. kicsit tompíthatja ezt, nyugodtabbá, érzelmesebbé teheti, és mivel az ikrek és a vízöntő sem túl kötődő jegy, a rák viszont nagyon is, sokkal valószínűbb számára egy kiegyensúlyozott párkapcsolat mondjuk. Hát ennyiből én valahogy így raknám össze, de kellene azért a többi bolygó és a házak, fényszögek is, mert rengeteg minden befolyásolja, hogy melyik jegyet erősíti vagy gyengíti valami más hatás, és milyen jellegű a személyiség összességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!