Rák jegyben született férfiak tartalmas jellemzése?
Nem kérek kaján, ironikus, negatív kiosztó véleményeket.
Olyanok válaszát várom, akik rák jegyen született férfiak, vagy olyan nők, akiknek volt/jelenlegi párjuk, barátjuk e jegyben született.
Minden-féle tapasztalat érdekel.
Sőt, a spirituális megközelítés érdekelne a legjobban.
Elfogadni, megérteni megtanulni és szeretni egy rák pasit.
Köszönöm.
Sértődékeny, érzékeny,döntést nem szeret hozni, ill. nehezen hoz,titkolózó, néha sunyi, szeret füllenteni.Humora nem túl sok van, szeret elpepecselni dolgokkal.
Szereti a nyugalmat a csendet,a természetet,nem bőbeszédű, de türelmesen meghallgat másokat, és udvarias.
Szereti a békét, és irtózik a veszekedéstől, konfrontálódni nem szeret senkivel.
Makacs is tud lenni, és ragaszkodik dolgokhoz, szeret gyűjtögetni tárgyakat.Szereti a pátyolgatást,és ha dícsérik...:)
Ez az én Rák férjem immár 29 éve....hangsúlyozom, nem minden Rákra lehet igaz!!!De én csak róla tudok nyilatkozni.Én is Rák vagyok.Egy aktívabb,izgágább,harsány nővel nem biztos hogy jól kijönne, és az se tudná elviselni a nyugis természetét.
Remélem megfelel a válaszom,kérdező.Aki pedig ezért lepontoz,kapja be....:)
Rák horoszkóp leírást találsz a neten amúgy, ezret, ha spirituális megközelítést akarsz olvasni.
Az én tapasztalatom szerint a Rák jegy a Holddal, az érzelmekkel és az otthonnal hozható leggyakrabban kapcsolatba.
A legjobb szerepei ezen területeken vannak.
Nem feltétlenül gyűjtögető, múltba révedő, de nagyon érzelmes tud lenni. Empatikus.
A sértődékenység és a csigaházba való visszahúzódás lehetséges. Lehet kicsinyes.
Tigrisként védheti a házát és családját, és ha pozitív személyiség, akkor pihepuha otthont teremt a szeretteinek. A rossz házasság alapjaiban rengeti meg.
Nem szeret veszekedni, és jobban érzi magát, ha igazat adnak neki, ha egyetértés és megértés veszi körül. (mint mindenki :)
Szeret utazni, kalandozni, de leginkább hazatérni szeret.
Hát vmi ilyesmi.
Utolsó, neked ez saját tapasztalat?
Én leírtam a sajátomat, de úgy látszik, valakinek ez sem tetszett,nem tudom ,mit kellett volna írnom,hogy ne pontozzannak le...
Minden csillagjegyben vannak pozitív és negatív megnyilvánulások. Aki ezek alapján ítél meg embereket, az tévúton jár.
A legrosszabb kontellációból is ki lehet hozni a legjobbat és forditva.
A kulcs abban van, hogy a minden felett egy lélek áll, amelyik a döntéseket hozza.
Hogy mégis mire való a horoszkóp? Megmutatja, az életutat. De az, hogy ezt hogy valósítjuk meg, az már a lelkünk dolga.
Pl. a rendőr és a betörő is szembesül a bűnözéssel, mégis milyen más előjellel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!