Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A kínai horoszkóp szerint...

A kínai horoszkóp szerint patány évében született nő és kígyó évében született férfi összeillik?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet megbízni a kínai horoszkópban? Tapasztalatokat olvasnék.

2016. ápr. 11. 13:48
 1/6 A kérdező kommentje:
patkányt akartam írni nem patányt.
2016. ápr. 11. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint a kígyó a bivallyal és a kakassal illik össze a legjobban.
2016. ápr. 11. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A Kígyó - Patkány különös párkapcsolat. Az aktív Patlány és a mozgást nem kedvelő Kígyó általában nem vonzódnak egymáshoz. Ha mégis egymásba szeretnek, előbbi serkenti, utóbbi megnyugtatja társát. Mindhetten uralkodni akarnak, s a Kígyó még nem is hűséges. Ha meg partnere ugyancsak megcsalja, bizony szívesen megfojtaná. De nem szorulnak egymásra, hisz hasonló fegyverekkel harcolnak. Sajátos fekete humorukkal tartóssá tehetik viszonyukat. A patkány agresszivitását a kígyó síma mosolya mindig enyhíti. Üzletileg mindketten nyugodtak, ügyesek és megalkuvók.
2016. ápr. 13. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolso,koszi ;)
2016. ápr. 13. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én patkány évében születtem, skorpió a csillagjegyem és kígyó az aszcendensem. Volt egy barátőm aki kígyó évben született ikrek csillag jeggyel, de nem tudom milyen aszcendense volt. Nagyon egymásra találtunk. Sok közös volt bennünk azonban más családi és társasági közegből voltunk, ami elégé bezavaró volt és még fiataloknis voltunk. De van esély a kettő jegy kapcsolatára ha mind kettő megtanul a másikkal bánni. Egyébként csodálatos nemes jegyek ezek kettő keveredése eggyes esetekben. A hosszú kapcsolat azonban más dolgok alapszik.
2019. dec. 5. 22:01
 6/6 anonim válasza:

5 A hosszú kapcsolat azonban más dolgokon alapszik.

Az önelemre gondolsz ami a képletben a legfontosabb???

ápr. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!