Hogyan hoditsak meg egy skorpiot?
Attól függ,mit értesz "meghódítás" alatt.
Ha csak szimplán terráriumban szeretnéd tartani,akkor nem kell sokat tenned,veszel egy fiatal példányt,eteted,kitakarítod néha,és meglepően gyorsan alkalmazkodni is fog az új környezetéhez. Tipp: Az erős kék fényt nem szeretik,és ha jól tudom,ez a fejlődésben is gátolhatja.
Ha viszont a meghódítást szexuálisan értetted,tudnod kell,hogy Magyarországon ezt büntetik.
Mondjuk nem tudom,hogy ez ízeltlábúakra is igaz-e,de utánajárok,ha szeretnéd,van pár jogász ismerősöm.
Valamint ez esetben,jobb ha tájékozódsz előtte,hogy mérges-e a csípése az adott fajnak,azért a balesetin kínos lenne elmesélni mi történt. :)
Remélem tudtam segíteni! :)
A kettes téved. Nem tiltja törvény a meghódításukat. Bármilyen élőlénnyel lehet... öhm... "játszani". Már ha hagyja az élőlény.
Viccet félretéve, ugyanúgy mint bármelyik másikat. Ha férfi, akkor a hasán keresztül, ha nő, akkor a szívén keresztül.
Szeretik a halalt
verre mennek
szadistak
pszichopatak
szociopatak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!