Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan hódítsak meg egy rák...

Hogyan hódítsak meg egy rák férfit?

Figyelt kérdés
Én skorpió nő vagyok :)

2015. febr. 5. 06:47
 1/9 Ozmium42 ***** válasza:
74%
Halászhálóval
2015. febr. 5. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Te ink sehogy
2015. febr. 5. 10:01
 3/9 Ozmium42 ***** válasza:
A rák a skorpiónak az, ami a sellő az embernek.
2015. febr. 5. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Vigyél neki valami jó sört és főzd meg a kedvenc kajáját.
2015. febr. 5. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Amugy nem lesz nehéz dolgod,mert zsigerileg ki vagytok egymásra éleződve ;) én is skorpió csaj vagyok és tapadnak rám a rák pasik

Sok sikert :) amugy először a lelkükre,szívükre hass

2015. febr. 5. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
2015. febr. 5. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne fajtalankodj! Két különböző állatfaj vagytok az Istenért, legalább tartjuk be a szabályokat kutya ne házasodik macskával, egér pedig nem eszik macskát. Áruld már el milyen skorpió vagy sivatagi fajta? Az még rosszabb lenne, mert a rák szoros barátságban van a vízzel bezony!

Üdv, J ügynök

2015. febr. 5. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Oké, hogy a skorpió, és a rák hasonlít egymásra!

De ha skorpió vagy, akkor miért nem keresel skorpió párt? -.-

És még vannak azok a hülye emberek, akik elhiszik, hogy a horoszkóp eldönti, hogy kik fognak összejönni, és kik nem! -.-

2015. febr. 7. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Eszedbe se jusson! SEHOGY! Ha te volnál a rák lenne értelme, de így? Nekem rák nőként minden vágyam egy rák férfi volt. Megkaptam és senkinek nem kívánom. Kimozdíthatatlan, lusta, nem képes lázba hozni, lenyűgözni, az ágyban passzív és kényes, és folyamatosan panaszkodik effektíven mindenre ami körülveszi az életben. Csak akkor ajánlom, ha a kiégés tüneteit szeretnéd produkálni rövid időn belül. Egyáltalán nem férfias jegy, és ezen még egy férfias foglalkozás sem változtat! Kiábrándító. :( Ha nekem rákként unalmas és menthetetlen, akkor Te mit mondanál? :D Hat ökörrel sem lehet kirángatni a négy fal közül és nem viseli el, ha a társa ki akar mozdulni. Az otthonülés persze őt is megkeseríti. Látszólag könnyű a kedvére tenni, de ő maga sem tudja, mit akar. Mire nagy nehezen kitalálja már el is bizonytalanodik, hogy érdemes-e megmozdulni, hisz úgyis rosszul fog elsülni a dolog. :D Mindezek mellett hatalmas a szája, szereti eladni magát. Született kereskedő típus, akit nyugodtan fel lehetne jelenteni a vásárló megtévesztéséért. Mozdulataival, szavaival elhiteti mekkora ász, de amikor termék tesztelésre kerül a sor, kiderül, hogy nem bírja az elem és különben is csak Easy fokozaton terhelhető a szerkezet :D NE, ismétlem NE érd be ennyivel!
2015. jún. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!