Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan hódítsak meg egy...

Hogyan hódítsak meg egy skorpió férfit? (lent)

Figyelt kérdés

és ha már meghódítottam hogyan tartsam meg.

legyek titokzatos vagy letámadó?

milyen nőket szeretnek?

2011. júl. 16. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
istenem:D
2011. júl. 17. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből semmit nem lehet megállapítani! Hétmillió embert nem lehet tizenkét csoportra osztani! Nem csak tizenkétféle ember él a világon, akik egy-egy csoportja tökéletesen egyforma és egyformán viselkedik.

Viszonylag komolyan foglalkoztam egy ideig asztrológiával és merem állítani, hogy ez így hülyeség.

Nem minden Skorpió egyforma.

De gondolom, úgysem hiszel nekem és ezzel a válasszal nem leszel megelégedve, úgyhogy azért leírom, hogy az én párom Skorpió és ő a kedves, szerető, odaadó, gondoskodó, házias, nőies, bújós, vicces, romantikus érzékeny, mély érzésű nőket szereti, amilyen szerinte én vagyok. :D

2011. júl. 17. 00:03
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
adjál neki pókot, legyet vagy más apró rovart, amit szívesen fogyaszt, ne támadd le mert akkor megszúr és bele is halhatsz, és a türelmeseket szereti, a skorpióknál az udvarlás hetekig is eltarthat, ez általában azzal telik hogy egymás ollóját fogják és bámulják egymást
2011. júl. 17. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

legyél lassú és óvatos.

ne add ki rögtön a "kártyáidat", ne tudjon rólad sok mindent.

tedd kíváncsivá. a skorpiók szeretik ha valaki elejt egy kihívó célzást, de utána visszahúzódik.

nem értik, és meg akarják fejteni.

a szexben imádják az orált, de csak ha profin csinálják.

voltam pár skorpióval, én is az vagyok, eddig ezek beváltak mindegyiknél. :)

2011. júl. 17. 00:35
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

ma 00:35

Mert ez a pasik 90%-ánál beválik. :D

2011. júl. 17. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A skorpió lánnyal egyetértek.. De az utána lévővel is. =D

(Tudom, kicsit ellentmondásos.)

2011. júl. 17. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, húzd meg ereszd meg. Szeretik ezt a játékot. Egyszer közelits, aztán ha már közel érez magához, távolodj. Ha mondjuk vacsoráztok, hirtelen szivódj fel. A telefont is hagyd hogy csörgesse, ameddig birja. Legyél nagyon szexuális, égjen mindig a szemedbe a tűz. És legyél kedves, meg szupernő. A skorpió csak a tökéletessel, a legszebbel éri be. Szóval ha ronda és esetlen vagy, ne is próbálkozz, mert csak kiröhög.
2011. júl. 18. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!