Egy csomó skorpió ismerősöm van, szinte tapadnak rám, és már rájöttem, hogy azért mert visszafogott vagyok és sokszor hagyom magam. Volt már, hogy úgy akart pattogtatni, ahogy nekem nem lett volna jó. Tudom, egy kicsit butaság mindent a horoszkópra fogni, de én tényleg átéltem már ezt rengetegszer a skorpiókkal. Mindegyik kihasznált, és hátba szúrt, bár már a végén egyiknek se engedtem, hogy uralkodjon rajtam.Ezen már be is sértődött, még sírt is, amiért nem az van amit ő akar. Utána bosszút is állt. Egyébként én ikrek vagyok, és hallottam már azt is, hogy az ikrek könnyen befolyásolhatók stb. ezért a skorpiók őket szeretik a legjobban kihasználni, irányítani. Erre viszont rengeteg példát láttam már, de nem tudom mennyire igaz az, hogy legjobban az ikrekkel van így. Mindenesetre én megtanultam a leckét, és többet nem engedek nekik. Nektek mi a véleményetek a skorpiókról?
Hülyeség, a skorpió nem mar ok nélkül. A titkokat meg a sírba viszi ha te is így teszel.
Viszont arra számíts, hogy befolyásolva leszel, nem kell itt valami gonosz dologra gondolnod. Csak azért csinálja, hogy az érzékeny lelkivilága egyensúját fent tartsa. Tehát, hogy ne bántsák.
Valójában a skorpio személysége erre épül:szeress vagy legalább ne bánts, mindent csak ezért csinál, az, hogy megcsíp-e rajtad és az adott személy saját törbényein múlik. Az igazság érzetét kell megismerned.
Skorpió vagyok
2016. aug. 27. 22:57
13/15 anonim válasza:
Ez butaság! Rengeteg skorpió barátom/családtagom/ismerősöm van, köztük a két legjobb barátom is. A skorpió a legérzékenyebb jegy, csak ez egyfajta álarc, hogy ne sérüljenek. Nagyon jó barátok, és kapcsolatba is beleadják szívüket lelküket (már akiért úgy érzik megéri)
A vízjegyűekre meg tipikusan jellemző a manipuláció, érzelmi zsarolás=védekezés, ezért mind a három vízjegy keménynek, ridegnek, hátbatámadónak tűnhet. Pedig ha ők szeretnek/kedvelnek a maszk is lehullik és megnyílnak, csak megválogatják(jobban mint a többi jegy) az embereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!