Skorpiók, rátok jellemző a bosszú állás? Mit tesztek, ha egy ember megbánt titeket? Könnyen megbocsátotok?
Azt olvastam hogy a skorpiók bosszú állók. Az én legjobb barátnőm skorpió. Régóta ismerem, és elő is fordulnak benne a jegy tulajdonságai, viszont bosszúja csak egyszer volt és az se direkt ( szerintem ) Mindig igazságos akar lenni, nem enged a hazugságból, de gondolom egyik jegy se. Az a lényeg, hogy megvannak benne a skorpió tulajdonságai, viszont már sokszor megbántottam és mindent elfelejt egy nap alatt. Épp amikor arra készülök hogyan kérjek bocsánatot, már rég túllépett rajta. Attól félek, hogy ezeket a dolgokat megyjegyzi, és .... nem tudom. Nem ártott még nekem annyit, mint én neki, és én se direkt csináltam. Viszont mindent elnéz nekem és ez kezd fura lenni ...multkor kezdtem volna magyarázkodni, hogy mennyire sajnálom mert akkor is volt valami amit hirtelen felindulásból mondtam, de ő azt mondta, hogy 'jó mindegy, és ..." elterelte a témát.
Na most érdekelne, hogy szerintetek miért csinálja ezt? Elvégre mindent megbocsájt nekem, pedig azt írják, hogy a skorpió nehezen bocsát meg, és bosszút is áll.
Ó dehogynem fog bosszút állni! :)
Nézd, egy skorpió akkor is szemétkedik, ha nincs oka rá, ha teszem azt, csak irigy valakire, már akkor agyal, hogy hol tehetne keresztbe az ártatlan illetőnek. Akkor gondolod, hogy ha te még tényleg ártottál is neki, majd csak úgy elfelejteni?! Na neeeeem.
Esetleg akkor lehet ez, ha a skorpió napjegye nagyon el van nyomva a horoszkópjában, és van sok pozitív is benne, mondjuk egy nyilas aszcendens vagy mérlegben bolygók... Ilyesmik azért jobbá tehetik a skorpiót, és elképzelhető, hogy ezért tényleg nem tervez bosszút.
De még az is lehet, hogy csak ültet egy ideig... Könnyen lehet, hogy jelenleg ÉRDEKE fűződik ahhoz, hogy veled jóban legyen. Talán valamit vagy valakit csak általad kaphat meg, vagy éppen a te társaságod kell neki valamiért, szóval bármi lehet. Ha per pillanat jól jár veled, akkor nem veszik össze, mert rosszul jár. De ha nincs már rád szüksége, akkor majd lehet előszedi a "sérelmeit", és aljas módon visszavág...
NOs, gondold át! Egy biztos, skorpióban teljesen sose bízz, és a legféltettebb titkaid őneki ki ne add!
Skorpió vagyok mérleg aszcendenssel, szűz holddal és egyáltalán nem vagyok bosszúálló típus. :)
Szerintem egy "bölcs" skorpió már túl tud lépni a kicsinyes bosszúállás kényszerén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!