Szerintetek is a skorpiók bele marnak mindenkibe?
Én skorpió vagyok.Egyetlen célból szeretnék uralkodni: hogy ne rajtam uralkodjanak.Azt ugyanis nem viselem el.
Amúgy nem szoktam mást ugráltatni, nem szeretek senkit megbántani, uralkodási hajlam nincs bennem, csupán inkább önvédelemből igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy ne kerüljek érezhetően alárendelt szerepbe, ez ellen lázadok.Én nem szeretek senkit megbántani, nagyon tapintatos vagyok, de ha látom, hogy valaki "kóstolgat", hülyének néz, felém akar kerekedni, na akkor megnézheti magát.
az előző válaszadónak minden szava igaz. tényleg ilyenek a skorpiók.
milyen furi, h ikrek vagy, visszahúzódó (ritka), és tapadnak rád!?... én is ikrek vagyok, kicsit sem visszahúzódó, és menekülnek tőlem, volt már párom is skorpió, hát nem volt egyszerű, elmenekült ő is, lány ismerősöm sok van, egyikhez sem tudok közel férkőzni. szerintem nem bíznak bennem, azt gondolják, "léhűtő" vagyok, komolytalan. tény, h domináns vagyok, és ezt nem szeretik :)
tapasztalatom szerint a skorpiók korrektek, érzékenyek és érzelmesek, ettől néha nem annyira népszerűek (pl. a fiú skorpik olykor "lúzereknek" vannak bélyegezve, gúnyolják őket), de nem bántanak senkit ok nélkül. viszont ha már közel kerültél hozzájuk és ezt kihasználva bántanád őket, vagy épp kitáncolnál fölényesen a kapcsolatból, nagyon zokon veszik, és olyankor bosszút is állnak. nem tapasztaltam, h irányítani akartak volna, max. bebiztosítani magukat arról, h sérelemnem éri majd őket. rendkívül félnek a bántástól, hiszen érzékenyek, egy-egy sérelmet soha az életben nem felejtenek el.
Szia, Kos vagyok Skorpió aszcendenssel. Bennem szinte minden "skorpiós", a Kos jellemzőkből csupán igaz rám, hogy türelmetlen vagyok és előfordul, hogy kapkodok és szétszórt vagyok, főleg akkor ha mondjuk megyek valamilyen programra.
Én is szeretek uralkodni és befolyásolni, de ezt nem azért teszem, hogy ártsak másoknak és kihasználjam őket, csupán szeretem a dolgokat az ellenőrzésem alatt tartani, hogy lássam hogy úgy haladnak-e a dolgok ahogy én elterveztem. Nagyon akaratos vagyok, én is képes vagyok sírni, hisztizni, dühöngeni ha nem az van, amit én akarok. Kissé önös ez a jegy, gyakran van csak magával elfoglalva (én ezt vettem észre), de ha felkelted a figyelmét, akkor nehezen szabadulsz tőle.
Arra figyelj, hogy ne add magad át teljesen neki, ha kiismer akkor nem leszel érdekes számára, keres egy izgalmasabbat. Lételeme az ismeretlen kiismerése, kutatása. Ha titokzatos vagy akkor már fel is keltetted az érdeklődését. Viszont ez a gond, hogy hagytad magad elnyomni. Ha eléred, hogy tiszteletben tartsa azt, hogy vannak önálló döntéseid és ha látja hogy egy önálló, erős egyéniség vagy és határozott, akkor nem fog kihasználni, éppen ellenkezőleg. Tisztel, felnéz rád, nem akar elnyomni. Tehát légy magabiztosabb, érd el hogy tiszteljenek és akkor lehet hogy jól kijössz velük. :)
Ha valami érdek fűzi ahhoz, hogy jóba legyen veled, akkor nem mar beléd. Legalábbis egyelőre. Aztán ha már nem veszi hasznodat, akkor majd igen... Addigra jól ki is ismer téged, mert valószínű naivan megosztottál vele sok mindent, akár a féltett titkaidat is. És a marás majd úgy történik, hogy ott mar, ahol a legjobban fáj...
És semmivel nem lesz az ő élete jobb azáltal, hogy beléd mar. Egyszerűen ilyen a jelleme, hogy szereti az aljas tetteket, hogy árthat másnak, amolyan kielégülés számára.
Úgyhogy csak óvatosan! Lehet vele haverkodni, nincs azzal gond, egész humoros is tud lenni. Viszont tudd hol a határ, ne tárulkozz ki előtte teljesen, mert kihasználja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!