Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akinek oroszlán az aszcendense...

Akinek oroszlán az aszcendense az nagyon jól járt. Vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Első és legfontosabb ami miatt így gondolom hogy születetten nagy az önbizalma és magabiztos. Másik pedig hogy fizikálisan is jó adottságokat ad ez a jegy. Pl. férfiaknál széles váll,erős testalkat. Mentálisan még a pozitív élet felfogás és életöröm is jellemző általában rá. Kell ennél több?

Nekem szűz az aszcendensem és sokszor szinte csak szenvedek miatta,jobban örülnék egy önbizalomteli,erősebb aszcendensnek.

2016. aug. 19. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem váltasz akkor aszcendenst? Én ki tudom cserélni neked oroszlánra, ha szeretnéd. Igaz, fekete mágia, és nem olcsó, de megoldom, csináltam már ilyet.
2016. aug. 19. 14:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi,de inkább akkor maradok a réginél. :D
2016. aug. 19. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

Az emberi jellem genetikai eredetű, részben pedig szociális hatásokra változik amiben meghatározó a nevelés és tanítás.

Nem a csillagok, bolygók és Marika jósnő dönti el hogy milyen ember leszel, és nem azért magabiztos valaki vagy széles a válla, mert nyáron született és oroszlán a csillagjegye. És fordítva: nem azért depressziós valaki mert XY csillagjegyben született és hajlamos rá, hanem mert mentális problémája a környezeti hatásoktól vagy mert eredendően így született.

Ha nem lennél olyan korlátolt hogy aszerint éled az életed amit mások kitaláltak és beleskatulyázod magad, akkor a te életkedved is változhatna. A horoszkóp itt placeboként működik, elhiszed amit olvasol, beleéled magad és ez lesz a meghatározó nálad.

2016. aug. 19. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
A #3-as, nagyon igazad van. De kellenek az "egyszerűbb" emberek is.
2016. aug. 19. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Én elfogadom hogy sokan nem adnak ezekre a dolgokra hiszen ezt mindenkinek szive joga eldönteni. Engem sem úgy kell elképzelni hogy ez alapján élek,csak bizony rám nagyon jellemző a horoszkópom.
2016. aug. 19. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál az oroszlánról az teljesen igaz,és a szűzre is.

csak hát az oroszlán tüzes jegy a szűz meg föld.

2016. aug. 19. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Régebben sokat szórakoztam azzal különböző internetes csevegős oldalakon, hogy egy emberről a fényképe alapján jellemrajzot készítettem. Leírtam mindig egy sor általánosságot, 10-15 mondatban, és szinte mindenki 95%-ban egyetértett vele. Több is volt, aki azzal vádolt, hogy egy ismerőse vagyok álnéven, és szívatom. Persze nagyrészt ugyanazt írtam mindenkinek. Tudod, mi a titok? Hogy nagyjából mindenki ugyanúgy vélekedik magáról, miközben mindenki mást másnak látunk. Mesélhetnék még arról is, hogyan készülnek a horoszkópok, ebbe is belekóstoltam, de nem akarok ennyire illúzióromboló lenni.
2016. aug. 19. 15:56
 8/10 anonim válasza:
100%
Én ikrek csillagjegyben születtem, és oroszlán az aszcendensem. Tény, hogy elég temperamentumos, erős személyiség vagyok, ennek ellenére az önbizalmam igazán a béka feneke alatt van és a nagy célok elérésében maximális támogatásra és bátorításra van szükségem a környezetemben élőktől, mert nem hiszem, hogy magamtól bármit meg tudnék valósítani. Ennek értelmében hiba megbélyegezni nagy önbizalommal egy embert a puszta aszcendenséről. A párom igazi földhöz ragadt Darwinista - oroszlán csillagjegyű, ezáltal elszántan hisz az elképzeléseiben, ami mégis vicces, hogy az édesanyja több diplomát is szerzett ezotériát érintő "szakképzésekben" (létezik ez így?). Legutóbb, mikor nála voltunk megkérdeztem, hogy mennyire befolyásol valakit az aszcendense, mire elmagyarázta, hogy az aszcendens mindössze egy iránymutató egy ember életében, viszont sokmindentől függ, hogy mennyire befolyásolja a jellemet. Csinált rólam egy teljes kielemzést a születési dátumom alapján, ami megmutatta, hogy a vezető egyéniségemet és talpraesettségemet az oroszlán aszcendensnek köszönhetem, viszont az ikrek csillagjegyemből kifolyólag instabil vagyok érzelmileg, és ezért van ekkora szükségem másokra önmagam megvalósításához. Bocsi a regényért, mindezzel csak azt szeretném tanácsolni, hogy keress fel egy olyan embert, aki mélyebben foglalkozik ezzel a témával, tanult esetleg mantrát, ilyesmiket, és készíttess vele egy ilyen elemzést, hogy rájöjj, hogyan tudnád a szűz aszcendensedből fakadó jó és rossz tulajdonságaidat az előnyödre fordítani. :)
2016. aug. 21. 12:46
 9/10 anonim válasza:
Én egy oroszlán jegyű, bak aszcendenssel rendelkező lány vagyok. Elvileg boldognak, tüzesnek és magabiztosnak kéne lennem, mégis pszichológushoz járok, barátaim nem nagyon vannak és sose uralkodtam még senki felett... Nem rendelkezem alapból sportos testalkattal, sokkal inkább kórosan vékony vagyok. Szóval hiába hiszek az ilyen asztrológiai dolgokban, rám nem igazak.
2016. szept. 1. 19:30
 10/10 anonim válasza:

9-es:

Én fordítva vagyok. Bak napjegy, oroszlán aszcendens.

júl. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!