Akinek oroszlán az aszcendense az nagyon jól járt. Vagy csak én gondolom így?
Első és legfontosabb ami miatt így gondolom hogy születetten nagy az önbizalma és magabiztos. Másik pedig hogy fizikálisan is jó adottságokat ad ez a jegy. Pl. férfiaknál széles váll,erős testalkat. Mentálisan még a pozitív élet felfogás és életöröm is jellemző általában rá. Kell ennél több?
Nekem szűz az aszcendensem és sokszor szinte csak szenvedek miatta,jobban örülnék egy önbizalomteli,erősebb aszcendensnek.
Az emberi jellem genetikai eredetű, részben pedig szociális hatásokra változik amiben meghatározó a nevelés és tanítás.
Nem a csillagok, bolygók és Marika jósnő dönti el hogy milyen ember leszel, és nem azért magabiztos valaki vagy széles a válla, mert nyáron született és oroszlán a csillagjegye. És fordítva: nem azért depressziós valaki mert XY csillagjegyben született és hajlamos rá, hanem mert mentális problémája a környezeti hatásoktól vagy mert eredendően így született.
Ha nem lennél olyan korlátolt hogy aszerint éled az életed amit mások kitaláltak és beleskatulyázod magad, akkor a te életkedved is változhatna. A horoszkóp itt placeboként működik, elhiszed amit olvasol, beleéled magad és ez lesz a meghatározó nálad.
Amit írtál az oroszlánról az teljesen igaz,és a szűzre is.
csak hát az oroszlán tüzes jegy a szűz meg föld.
9-es:
Én fordítva vagyok. Bak napjegy, oroszlán aszcendens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!