A lent megnevezett fiktív személy horoszkópja illetve aszcendense mi lehet?
Mielőtt választ írnál: TUDOM, hogy nem valós személy. TUDOM, hogy sokan ellenszenveznek az asztrológiával, DE szerintem ez egy JÁTÉK és engem érdekel a téma. Ettől még NEM VAGYOK IDIÓTA. Aki ezt a kérdést elolvassa, NE oktasson ki,de főleg ne SÉRTEGESSEN! Köszönöm!
A fiktív személy a BBC Sherlock sorozat főszereplője, az az Sherlock Holmes.
A saját véleményem a kérdéssel kapcsolatban:
Szerintem Sherlock itt is Bak napjegyű lehet, ahogy ( elvileg ) az eredeti karakter is Bak.
Olvastam, hogy a legvalószínűbbnek azt tartják, hogy az aszcendense Vízöntő. Érdekelne erről mit gondolnak mások? Akik esetleg ismerik a sorozatot vagy a karaktert passzolónak tartják a Bak napjegyet és a
Vízöntő asc-t?
Szerintem még lehet Bak/Bak vagy Bak/Nyilas, de esetleg Bak/Skorpió is. Még Bak/Rák is...
Kíváncsi lennék, hogy más, akit érdekel az asztrológia, mit gondol a tippjeimről, illetve milyen jegyűnek látja Sherlock...
Az értelmes válaszokat, megjegyzéseket előre is köszönöm!
Ui: szívesen beszélgetek, játszok ilyet más fiktív karakterekkel kapcsolatban is, ha van olyan aki szintén
szeret hasonló témával foglalkozni
#1 Érdekes amit írtál. Főleg, hogy te is Bak/Vízöntő vagy, mert én is az vagyok! :D De magamon sem érzem a Vízöntőséget, ahogy Sherlockon is csak egy kicsit talán...
Inkább hajlok én is a Bak/Skorpió lehetőség felé.
Amúgy nálam még kiemelt hatású a Halak és ez inkább érződik rajtam.
#2 Ezt én is szoktam próbálgatni! :D Jó hogy nem vagyok egyedül ezekszerint. Az asc-t nehezebb eltalálni amúgy, de van hogy nekem is sikerül... Amit majdnem mindig kitalálok az a napjegy. Bár például érdekességként írom, hogy Alan Rickmanról soha sem gondoltam volna hogy Halak volt.
Kénytelen vagyok megkérdezni:
hogyan llehet megfogalmazni és kivetíteni az égitestek hatását nem létező, kitalált személyre?
Megállapítható-e, hogy mikor született meg az illető kitalálójának agyában?
Utolsó válaszoló: a kérdésed jogos, de írtam, hogy ez játéknak fogható fel.
Egyébként az eredeti Conan Doyle karakter születésnapja hagyományosan Január 6.-án van. Ez amolyan "Sherlock Holmes-nap" is a rajongók számára. Innen tudjuk, hogy Bak a csillagjegye. Emelett megadott az is, hogy 1854-ben született.
Ami az aszcendenst illeti, azt valóban találgatni, tippelni lehet. Többen próbáltak a leírt jellegzetességeihez, jelleméhez illó születési órát és percet "beállítani" . Így egy információ szerint reggel 9 óra körül született, kicsit pontosabban 9:45-kor. Más reggel 6:30- ra tippel. Ebből lehet kiindulni...
És ezeket az infókat lehet alapul venni a BBC sorozat modern Sherlockjánál is. Ő valószínüleg 1981-ben született és szintén Januárban. ( Erre egyébként azt hiszem utalás is van a sorozat speciális epizódjában, amit a detektív bátyja Mycroft füzetében lehet látni! )
Ez így megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!