Oroszlán lány vagyok, kivel célszerű összejönnöm?
Figyelt kérdés
Mármint a horoszkópom az, és nem egy állatkertől megszökött oroszlán vagyok. :D Ha a horoszkópokat vesszük vigyelembe, nekem milyen csillagjegyű fiúval kéne összejönnöm ? Van ennek amúgy értelme ? :D2016. aug. 13. 13:23
1/16 A kérdező kommentje:
18/L :D
2016. aug. 13. 13:24
2/16 anonim válasza:
Egy oroszlánkirállyal. És nincs értelme.
4/16 anonim válasza:
Mivel az oroszlán elég nagy állat, így egy nálad nagyobb állat kéne (ugye az a szokás hogy a fiú nagyobb legyen)- így én egy elefántra gondoltam egyből, vagy egy zsiráfra, de lehet egy orrszarvú is elég. ... Komolyra fordítva a szót: Szerintem tök mindegy milyen a horoszkópja!
5/16 anonim válasza:
Szerintem kossal. :D
Én kos vagyok.
20F :D
7/16 anonim válasza:
Vízöntővel próbálkozhatsz. Bár elég necces, mert mind kettő vezető egyéniség, viszont kiegészítenétek egymást. Személy szerint vízöntő vagyok, a barátnőm oroszlán. Eléggé temperamentumos, de ész érvekkel mindig kordában tudom tartani. Az ellentétek tényleg vonzzák egymást!
8/16 anonim válasza:
Nem kell szégyenlősködni jól tudjuk, hogy oroszlán vagy egy igazi, és egy másik hím oroszlánt keresel, de itt nincsenek csak az állatkertben. Maximum elmész afrikában és találsz magadnak egyet. Nemhogy nekiállsz itt vadászni zebrákra mert illegális, pláne hogy azokon szoktunk átkelni a túlsó partra. Én bak vagyok és nem szeretnék vacsoraként végezni amúgyis túl sovány vagyok.
9/16 anonim válasza:
Egy másik ezóhívővel. Ha tőlem a barátnő azzal indítana, hogy megkérdezné, milyen csillagjegyű vagyok, akkor onnantól kezdve nem sok esélye van nálam. Tök mindegy, hogy milyen csillagjegy, úgyis ki tudtok találni valami cold-reading szöveget, ami alapján összeilletek.
Amúgy nincs értelme.
10/16 anonim válasza:
Szerintem inkább IQ tesztet töltess ki vele, ha neki is 80 alatt van, akkor lehrt valami a kapcsolatotokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!