Oroszlán lány vagyok, kivel célszerű összejönnöm?
Figyelt kérdés
Mármint a horoszkópom az, és nem egy állatkertől megszökött oroszlán vagyok. :D Ha a horoszkópokat vesszük vigyelembe, nekem milyen csillagjegyű fiúval kéne összejönnöm ? Van ennek amúgy értelme ? :D2016. aug. 13. 13:23
11/16 anonim válasza:
Nyilas, Kos
Esetleg szóba jöhet még a Mérleg, Ikrek és a Vízöntő.
12/16 anonim válasza:
Szia! Talán a vízöntőt mondanám legideálisabbnak. De a csillagjegyeket átszínezik a numerológiából nyert infók. Az sem mindegy, hogy valaki adott hónap hányadik napján született. Pl. oroszlán esetében ha 08.19. napon születtél, már más a színezete a dolgoknak, mintha 07.30. napján. Minden számnak jelentéstartalma van, csillagjegyre nem szabad általánosítani, mert butaság. Ha van jelölt, kicsit elemezd a születési számai alapján is...Te mikor születtél pontosan?
13/16 A kérdező kommentje:
Szia! 1998. augusztus 20-án születtem. :) A fiú, aki tetszik 1997. december 27-én. :)
2016. aug. 15. 16:58
14/16 anonim válasza:
kár volt feltenni ezt a kérdést, ha már van kiszemelted és neki bak a horoszkópja. Azt akartad hogy azt irjuk, hogy bak? Mert nem az illik igazán hozzá de a napjegyet nézni nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!