Nem igazán tudom elviselni az Ikrek csillagjegyűek viselkedését? Ez lehet a Skorpió aszcendensem miatt?
Sziasztok! Kos vagyok Skorpió aszcendenssel. Megfigyeltem, hogy van pár ember a környezetemben, akiktől szinte menekülök, fejjel megyek a falnak. Éreztem, hogy mindegyikben van valami közös, de nem tudtam, hogy mi lehet az. Amikor jobban elkezdtem érdeklődni az asztrológia iránt, akkor rájöttem, hogy valóban mindegyik emberben van egy közös dolog. Mindegyiknek köze van az Ikrek csillagképhez. Vagy az alatt a csillagzat alatt született vagy az Ikrek jegyben áll az aszcendense. Kíváncsiságból több helyen is olvastam arról, hogy az asztrológusok szerint hogyan áll egymáshoz a két jegy. Több helyen azt olvastam, hogy a kíváncsi Ikreket vonzza a Skorpió titokzatóssága. Ez stimmel, valahogy mindegyiket vonzom és körülöttem nyüzsög...
A Skorpiót is eleinte vonzza az Ikrek színes személyisége, de egy idő után idegesítővé válik számára az Ikrek nyüzsgése, felszínessége, locsogása, örökmozgósága stb.
Rám tökéletesen illik. A családomban is sok az olyan ember, akikben valamilyen módon megjelenik az Ikrek. És az osztálytársaim között is.
Persze nem akarok általánosítani, de nekem ez a tapasztalatom.
Szóval akik hasonló helyzetben vannak, ők hogyan kezelik az ilyen típúsú embereket?
És előre is elnézést kérek azoktól, akikben szintén megvan ez a jegy!
Nyilas vagyok Ikrek aszcendenssel es az Ikrek-tol en is menekulok. Non stop beszelnek, es amikor velem beszelnek magukkal vitatkoznak, ket mondatot nem lehet mellettuk mondani...es fuggetlenul attol, h meg sem szolalok o elkezd magaval vitazni😂😂😂
Komolyan olyanok mintha nem lennenek normalisak es folyton be lennenek tepve. Apu Ikrek...a vilagbol ki tud kergetni az o mindennel mindent jobban tud mentalitasaval es komolyan inkabb eljatszom h egyetertek vele kulonben keg ket oran keresztul hallgathatom h miert neki van igaza, az anyja detto ugyanez😂😂😂
Megis ha valasztanom kell szamomra a legidegesitobb jegy a szuz, a ketszinusege es a hazugsagai miatt. Szerencsere Ikrek mar nincs a kornyezetemben, aput es a nagyit kiveve😄😄😄
Vicces, de nálunk én vagyok Ikrek, apám Nyilas, és én őrülök meg attól, hogy milyen tudálékos. Ő az aki nem mindenhez ért, hanem mindenhez IS... És ha nem értesz vele egyet, akkor hülye vagy, sőt, ha rossz lábbal kelt fel, akkor egy szar szemét szaralak vagy. :D
Nem egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!