Nem igazán tudom elviselni az Ikrek csillagjegyűek viselkedését? Ez lehet a Skorpió aszcendensem miatt?
Sziasztok! Kos vagyok Skorpió aszcendenssel. Megfigyeltem, hogy van pár ember a környezetemben, akiktől szinte menekülök, fejjel megyek a falnak. Éreztem, hogy mindegyikben van valami közös, de nem tudtam, hogy mi lehet az. Amikor jobban elkezdtem érdeklődni az asztrológia iránt, akkor rájöttem, hogy valóban mindegyik emberben van egy közös dolog. Mindegyiknek köze van az Ikrek csillagképhez. Vagy az alatt a csillagzat alatt született vagy az Ikrek jegyben áll az aszcendense. Kíváncsiságból több helyen is olvastam arról, hogy az asztrológusok szerint hogyan áll egymáshoz a két jegy. Több helyen azt olvastam, hogy a kíváncsi Ikreket vonzza a Skorpió titokzatóssága. Ez stimmel, valahogy mindegyiket vonzom és körülöttem nyüzsög...
A Skorpiót is eleinte vonzza az Ikrek színes személyisége, de egy idő után idegesítővé válik számára az Ikrek nyüzsgése, felszínessége, locsogása, örökmozgósága stb.
Rám tökéletesen illik. A családomban is sok az olyan ember, akikben valamilyen módon megjelenik az Ikrek. És az osztálytársaim között is.
Persze nem akarok általánosítani, de nekem ez a tapasztalatom.
Szóval akik hasonló helyzetben vannak, ők hogyan kezelik az ilyen típúsú embereket?
És előre is elnézést kérek azoktól, akikben szintén megvan ez a jegy!
Én pedig ikrek vagyok és a skorpiókat nem bírom.Soha nem is vonzott a "titokzatosságuk".
Baráti társaságban is volt kettő és messzire kerültem őket.
Sunyi kis ge ci volt mindkettő...
7/11
Egy az egyben így történt középsuliban, vízöntő vagyok, mellém ültették a skorpiót és végül legjobb barátnőm lett.
A többi is igaz amit leírtál. :-)
Én nyilas vagyok és én is menekülök tőlük! (Pedig a nyomi horoszkópelemzők mindig azt nyomatják, hogy a nyilas-ikrek mennyire összeillik. Hát egyáltalán nem így van!)
Van egy skorpió barátném, őt is idegesítik.
Akkor mondom hogy is vagyok az ikrekkel:
Még ilyen nem a legközelebbi barátnak egész jól beválik, amolyan havernak néha közös programokra és ennyi. Az ikreket is sok olyasmi érdekel, ami engem is, szóval úgy alapvetően lennének közös hobbik. Csakhogy egy idő után nekem is sok az ikrek. Engem is zavar az állandó fecsegése. Meg az, hogy mindenről van valami elképzelse, megállapítása, és azt nyomatja. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor addig beszél, addig győzköd, amíg egyet nem értek vele és igazat nem adok neki. Nála olyan nem létezik, hogy ő gondol A-t, és meg gondolok B-t. Roppant fárasztó tud lenni. Mindig mindenbe beleszól, és jajjjj...
Az is zavaró, hogy lassú, mint a csiga, állandóan elkésik, és nem érti mért zavar ez másokat...
Párkapcsolat vele soha... Semmi romantika nem szorult bele. Nem igényli tartósan valaki társaságát, valaki ölelését, semmi. Csak akkor kezd ragaszkodni, ha az élet egyéb területein hullámvölgyben van, pl elveszti munkahelyét, megbetegszik, vagy rokonaival van vitában, na ilyenkor kell neki a társ..., de máskor ám nem.
Én nem bírom sokáig a társaságukat, amolyan energiavámpírok, engem lemerítenének ha hagynám...
Huu köszi a válaszokat fiúk és lányok :D
Tehát akkor tényleg nem vagyok egyedül ezzel :D
#16 totál így van velem is és én is így gondolom :D
#17 hár igen, de ha egy háztartásban, rokonságban van velük az ember, akkor nem olyan egyszerű... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!