Nem igazán tudom elviselni az Ikrek csillagjegyűek viselkedését? Ez lehet a Skorpió aszcendensem miatt?
Sziasztok! Kos vagyok Skorpió aszcendenssel. Megfigyeltem, hogy van pár ember a környezetemben, akiktől szinte menekülök, fejjel megyek a falnak. Éreztem, hogy mindegyikben van valami közös, de nem tudtam, hogy mi lehet az. Amikor jobban elkezdtem érdeklődni az asztrológia iránt, akkor rájöttem, hogy valóban mindegyik emberben van egy közös dolog. Mindegyiknek köze van az Ikrek csillagképhez. Vagy az alatt a csillagzat alatt született vagy az Ikrek jegyben áll az aszcendense. Kíváncsiságból több helyen is olvastam arról, hogy az asztrológusok szerint hogyan áll egymáshoz a két jegy. Több helyen azt olvastam, hogy a kíváncsi Ikreket vonzza a Skorpió titokzatóssága. Ez stimmel, valahogy mindegyiket vonzom és körülöttem nyüzsög...
A Skorpiót is eleinte vonzza az Ikrek színes személyisége, de egy idő után idegesítővé válik számára az Ikrek nyüzsgése, felszínessége, locsogása, örökmozgósága stb.
Rám tökéletesen illik. A családomban is sok az olyan ember, akikben valamilyen módon megjelenik az Ikrek. És az osztálytársaim között is.
Persze nem akarok általánosítani, de nekem ez a tapasztalatom.
Szóval akik hasonló helyzetben vannak, ők hogyan kezelik az ilyen típúsú embereket?
És előre is elnézést kérek azoktól, akikben szintén megvan ez a jegy!
Megnéztem és apunak Szaturnusz is rákban van. Ez azt jelenti elvileg, hogy kapcsolataiban hűséges, stabil. Mert a Vénusszal áll együtt.
Egyébként ismerek több ikrek Vénuszú rák nőt. Egy krumplit sem tudnak normálisan megsütni és utálnak takarítani is. Mindenbe belekezdenek, de semmit nem fejeznek be.
Huu azon az oldalon jó sok minden van :D
Köszi :D
A butaságot tényleg nehéz elviselni.
Úgy tűnik a súgó inkább olcsó kifogásokat gyárt, mint hogy őszintén magába is tekintene, hátha ő is tehet arról, hogy miért nem jön ki bizonyos emberekkel, kényelmesebb belemagyarázni a horoszpókba.
Mert tudod, az én reakcióim a Te viselkedésedtől is függ, vica versa. Amúgy, ha már itt tartunk, itt a gyakorin tudtam meg azt is, hogy a kosok szűklátókűek, a halak beképzeltek az oroszlánok pedig szívtelenek. :D Azt hittem lefordulok a székről akkorát nevettem ezen.
Elképesztő amiket itt olvasok. :) Nincs két egyforma személyiség, nincs két egyforma ember, mindenki a maga nevében nyilatkozzon ha lehet. "mi ikrek" - nincs ilyen. Egyedi induvídumok vagyunk.
Erre a legjobb példa: ismertem egypetéjű ikerpárt, lányokat és fiúkat is egyaránt. Elvileg ugyanaz a képletük, napjegy, hold, asc. Annyira különböztek természetre, mint ég és föld...
Nem azt mondom, hogy totál baromság amit írnak, mert szeretek teniszezni, vagy utazni, olvasni de szerintem egy másik jegyűre is igaz.
Pletykás? Nem különben, mint más, sőt.. Kettőt szeret? Nem fordult még elő. Két személysége van? Nem hinném :-D
Egyszóval bele lehet kötni ilyen formán bárkibe, vagy lehet róla előítéletünk, az élet úgy is be fogja bizonyítani a hiedelmeink ellenkezőjét is.
Szép estét!
Én is így vagyok az emberekkel, van egy réteg, akiben nagyon sok a közös, és irritálnak. Viszont ezek között van oroszlán, bika, nyilas, és skorpió is, szóval nem gondolom, hogy csillagjegy függő lenne. Alapjellemzőket lehet leírnak a csillagjegyek, de az unszimpátia-szimpátia sokkal inkább a tudatalatti működés eredménye.
Én amúgy Ilrek vagyok, és megdöbbentem azon, hogy milyen is vagyok a leírtak alapján... :) Az, hogy izegnék-mozognék, vagy nyüzsögnék annyiban állja meg a helyét, hogy mindig mozgásban vagyok, ha nincs miért megállni. Fecsegni kimondottan nem szeretek, sőtt, inkább zárkózott vagyok társaságban, és cinikus az emberekkel.
Azt észre vettem, hogy sokakat irritál, hogy gyorsabban fogom fel a körülöttem történő dolgokat, mint mások, illetve azzal is kikészítek embereket, hogy hidegen hagynak a tipikus emberi allűrök, nem megyek bele fölösleges konfliktusokba. Az lehet, hogy ezzel flegmának tűnök...
Kedves Kérdező! Javaslom inkább akard megérteni a másik ember saját lényét, ne skatulyázd be csillagjegy alapján. Ha ez számodra fontos mégis, akkor kérdezz bátran, nem csak en fogok szerintem örömmel válaszolni az ördögi ikerséggel kapcsolatban... ;)
A párommal együtt van némi Ikrek vonásunk, nálam Ikrek nap, nála Ascendens. Ez legjobban a kíváncsiságban nyilvánul meg, a legkülönfélébb téma érdekel minket, az üvegpoharak gyártásától kezdve a bálnák szaporodásáig mindenben találunk valamit, ami felkelti az érdeklődésünket. Hogy aztán elolvassunk róla pár oldalt és tovább is léphessünk. Néha hasznos dolog ilyen apróbb ismeretek birtokában lenni, de igazából azért csináljuk, mert érdekes és jó érzés megint megtudni valamit. Pletykálni nem szoktunk, engem a lélek mélységei érdekelnek (sok a vizes jegyem), az emberek szürke élete nem igazán. Egyébként kimondottan jóban vagyunk a Skorpió
érdekeltségűekkel, legalábbis akikkel eddig találkoztam. Személy szerint az Oroszlánokat és a Szüzeket értem meg nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!