Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nem igazán tudom elviselni az...

Nem igazán tudom elviselni az Ikrek csillagjegyűek viselkedését? Ez lehet a Skorpió aszcendensem miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kos vagyok Skorpió aszcendenssel. Megfigyeltem, hogy van pár ember a környezetemben, akiktől szinte menekülök, fejjel megyek a falnak. Éreztem, hogy mindegyikben van valami közös, de nem tudtam, hogy mi lehet az. Amikor jobban elkezdtem érdeklődni az asztrológia iránt, akkor rájöttem, hogy valóban mindegyik emberben van egy közös dolog. Mindegyiknek köze van az Ikrek csillagképhez. Vagy az alatt a csillagzat alatt született vagy az Ikrek jegyben áll az aszcendense. Kíváncsiságból több helyen is olvastam arról, hogy az asztrológusok szerint hogyan áll egymáshoz a két jegy. Több helyen azt olvastam, hogy a kíváncsi Ikreket vonzza a Skorpió titokzatóssága. Ez stimmel, valahogy mindegyiket vonzom és körülöttem nyüzsög...

A Skorpiót is eleinte vonzza az Ikrek színes személyisége, de egy idő után idegesítővé válik számára az Ikrek nyüzsgése, felszínessége, locsogása, örökmozgósága stb.

Rám tökéletesen illik. A családomban is sok az olyan ember, akikben valamilyen módon megjelenik az Ikrek. És az osztálytársaim között is.

Persze nem akarok általánosítani, de nekem ez a tapasztalatom.

Szóval akik hasonló helyzetben vannak, ők hogyan kezelik az ilyen típúsú embereket?

És előre is elnézést kérek azoktól, akikben szintén megvan ez a jegy!

2016. júl. 13. 13:45
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
20: Milyen kettősség?
2016. júl. 13. 16:15
 22/53 A kérdező kommentje:

#20 persze, a Skorpióknak is vannak hibáik. Pl. a magába zárkózás, titkolózás stb.

Kosnak a türelmerlenség, lobbanékonyság stb.

Halaknál az önsajnáltatás, mártírkodás stb.

Szűznek a munkamánia.

Mindegyik jegynek van valami, de én az Ikreket tudom legkévésbé elviselni.

2016. júl. 13. 16:23
 23/53 anonim ***** válasza:
82%

#20. vagyok. Az ikrek egyik jellemzője a kettősség, kettős személyiségek. Képesek pl. egyszerre kettőt szeretni, úgy hogy az soha nem derül ki. Sok mindent akarnak, de végül néha keveset valósítanak meg, mert kapkodnak mindenhova. Mindig minden félbe marad. Emellett intelligensebbek mint ami látszik, mert szétszórtnak tűnnek, és látszólag összeszedetlennek, de nagyon jól belátnak a dolgok mögé és mivel nagy empátiával bírnak, sokszor nem tesznek szóvá dolgokat, de hallgatnak a jó tanácsra. Mi ikrek jól tudunk alkalmazkodni, bárkivel jól kijövünk, ha ő is úgy áll hozzánk. A legjobb barátnőm pl. kos, ő megérti az én szeleburdiságomat, én meg megértem az ő kimértségét és azt ,hogy ő sokkal jobban sz@rik dolgokra mint én. Mi ikrek tényleg néha nagy feneket tudunk keríteni dolgoknak.

Írtatok itt korábban a pletykálásról. Alapból ez is igaz, de ha nekem pl. valaki azt mondja, hogy kérlek ne mondd el senkinek, akkor meg tudom állni, és tényleg nem mondom el.

Azért írtam, hogy nehéz a kettősség, mert érthető, hogy bizalmatlanságra ad okot. No írtam is már eleget, mint ami ránk jellemző, úgy hogy zárom soraim :-)

2016. júl. 13. 16:46
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
23-as és azok akik nem tudja mi a kettősség . Nincs két énjük , mindenkinek egy személyisége van , a szerepei meg reakciója vált gyorsan . Az ikrek reálisan és elvontan is megközelít , bizonyos jegyek főleg csak egyikkel vagy másikkal él . Tudta a határai végesek ezért nem tesz fel mindent egy lapra , a világ látszólagos dolgait se érti meg teljesen a láthatatlant sem . Igyekszik objektív és szubjektív lenni ,( műholddal kémlel és és mikroszkóppal is vizsgálódik )kémlel és a hibáit belátja hamarabb mint más és feladja a büszke sértettségét . Azt is megtapasztalja az elnézés kérés másoknak luxus míg neki magától értetődő rutin , ez később elvárás lesz a környezetétől hogy ő mindig őszinte míg a többi mellébeszél terel . Tükröt tart és humorral vagy nyers kritikával a bajokat kiemeli . Társasági lény , de a bajban ritkán segítik , hamar önállósodik és megunja a megmentő szerepét mert rendszeresen átverik és érzelmeiben megtévesztik . Ezért szélhámoskodik mert a többiek se fair játékosok . Aki viszont nyílt emberséges azért kiáll és sose felejti el , arra számíthat bármikor . Az egy megrögzött tévedése a bulvár asztronak hogy vonzza a skorpió titka , fenét pont nem érdekli .
2016. júl. 13. 17:02
 25/53 A kérdező kommentje:

#23 anyukám Ikrek, én Kos.

Ugyanez. Ő mindenen idegeskedik, mindennek nagy feneket kerít, túlreagálja a dolgokat. Én viszont sokkal lazábban kezelem a dolgokat.

2016. júl. 13. 17:19
 26/53 anonim ***** válasza:
64%
24 ezt te jobban leírtad, ez tényleg így van.
2016. júl. 13. 17:28
 27/53 anonim válasza:
76%

Érdekes amiket írtok, én is ikrek vagyok és baromira a zizgő típus viszont vissza tudom fogni magam. Szóval hidd el azért vannak olyanok is akik sokkal jobban reflektálnak a környezetükre mint azt te gondolnád.

Ja és zizgő és zizgő ember között is van különbség. Én az a vitalitással teli erőt adó emberke vagyok, nem az energiavámpír típus 😉😂

2016. júl. 13. 17:33
 28/53 A kérdező kommentje:
Háát perszeee hogy nem az energiavámpír típus vagy😂😆
2016. júl. 13. 17:44
 29/53 anonim ***** válasza:
70%

Azért ez brutál amit ide írtatok. :D

Súgó, gondolkodtál már esetleg azon, hogy ha problémád van az anyukáddal, annak az ég adta világon semmi köze a csillagjegyhez?

Persze, ha ezek után mégis így gondolod, a legjobb ha sokat beszélgetsz vele, tudomásom szerint az ikrek kommunikációs készsége igen fejlett.

2016. júl. 13. 18:03
 30/53 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele ;)
2016. júl. 13. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!