Van itt olyan Oroszlán jegyű férfi, aki nem csalta emg a párját? Vagy nem csalfa?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 15:16
1/16 A kérdező kommentje:
*meg
2016. jún. 7. 15:17
4/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat :) megkérdeztem ,hogy mennyi ideje vagytok / vannak egyutt? :)
2016. jún. 7. 23:00
5/16 anonim válasza:
Erről ez jut eszembe: Hej-huja rókaprém, más is csalfa nem csak én :D
Mióta csalfák az oroszlánok? Szerintem a csalfaság világnézet kérdése és mindenféle egyéb adott körülmények szituációja, de lehet hogy tévedek.
6/16 anonim válasza:
Ha mindkét barátnőmhöz hűséges vagyok, az ér?
7/16 anonim válasza:
A férjem! Vagy olyan jól csinálja, hogy 14 év házasság alatt nem vettem észre belőle semmit. :-)
9/16 anonim válasza:
Szerintem nagy baromság hogy a horoszkóp alapján ítéled meg az embereket.
10/16 anonim válasza:
az evolúció a férfit olyannak teremtette, hogy állandóan a megtermékenyítésre koncentráljon, keresse a lehetőséget..
Ha férfiből van az illető, nincs valami defektje, akkor az lehet bármilyen csillagjegy, amíg a tesztoszteron termelése életben tartja a libidóját, addig nincs kegyelem..örökké vadászik, és félrelép..
a változatosság egyébként is gyönyörködtet...amúgy oroszlán vagyok a javából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!