Oroszlán nőhöz Mérleg, Skorpió vagy Nyilas férfi illik inkább?
Bármelyik csillagjegyű férfi illik hozzá, akit szeret, és az szereti őt.
Te valóban sok millió fényévre lévő gázgömbök innen látható vetületi képétől teszed függővé a sorsodat?
Ennél a sarkon beforduló villamos is nagyobb hatással van rád.
De hát a te dolgod.
Nap az Oroszlánban
Aszcendens: Nyilas
Hold a Bakban
Merkúr a Szűzben
Vénusz a Mérlegben
Mars a Rákban
Jupiter a Skorpióban
Szaturnusz a Halakban
Uránusz a Bakban
Neptunusz a Bakban
Plútó a Skorpióban
Ezek közül a skorpió. Szexuálisan a víz jegyűekhez vonzódsz, hiszen a Mars a rák jegyében áll. Egy érzelmes, családcentrikus, romantikus pasihoz. Ezt a Jupiter, vagyis a szerencse bolygó is támogatja. A víz elemű nap illene a föld elemű Holdadhoz is. Azt szokták mondani, hogy a nő Holdja és a férfi Napja harmonizáljon. Tehát nem feltétlen a napjegyek, amik az újságokban vannak. Egy olyan skorpió kell neked, aki a mérleghez közeli vagy van egy kis mérleges beütése. A te Vénuszod is e jegyben jár, tehát mérleges vonásaid vannak párkapcsolatban. Adsz magadra és mindenképp társat akarsz magad mellé, egyedül nem jó neked. Sokra értékeled az intelligenciát, humort is, mert az ikrek áll a 7. házban. Egy olyan férfihoz mennél hozzá, aki választékos és szórakoztató. Valószínűleg vonzod mérlegeket is a mérleg Vénuszod miatt. Az sem rossz választás, de akkor néhány bolygója álljon vizes jegyben. Főleg a Vénusza. Mert akkor illene a Marsodhoz és jól megértenétek egymást az ágyban. A nyilashoz nem sok köze van a képletnek.
A részletes kínai asztrológiával le lehet ellenőrizni, hogy melyik illik. 4 állata és 4 eleme van mindenkinek, de ez lehet még yin és yang is. Év, hónap, nap, óra szerint is passzolni kell a pároknak. Én leellenőriztem az ismerőseimen. Akik több éve boldog házasok, azok legalább 10/6 pontot kaptak. Akik elváltak, azok meg mínusz. Akiket ki nem állhatok, azokkal alacsony a kompatibilitás mutató, akit meg mindig imádtam.
Igazából a Nyilasok mindig is vonzottak, de velük mindig plátói maradt a dolog... Viszont van két férfi, aki érdekel. Lehet, hogy víz jegyű férfiak illenek hozzám, de a Skorpióktól eddig tartottam, mert pl. a Skorpió nőkkel tipikusan nem bírjuk egymást. De beszéljenek a bolygóállások:
1.
Mérleg aszcendens
Nap a Mérlegben
Hold a Vízöntőben
Merkúr a Skorpióban
Vénusz a Szűzben
Mars a Mérlegben
Jupiter a Bakban
Szaturnusz az Ikrekben
Uránusz a Mérlegben
Neptunusz a Nyilasban
Plútó a Mérlegben
2.
Ikrek aszcendens
Nap a Skorpióban
Hold a Bakban
Merkúr a Skorpióban
Vénusz a Skorpióban
Mars a Vízöntőben
Jupiter a Mérlegben
Szaturnusz a Bikában
Uránusz a Mérlegben
Netunusz a Skorpióban
Plútó a Szűzben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!