Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mesélnétek az oroszlán férfiak...

Mesélnétek az oroszlán férfiakról? A férfiak magukról, a nők meg az ilyen pasikkal való tapasztalatukról?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy milyen egy oroszlán horoszkopú férfi.

Azt vettem észre h csak magával törödik az én érzéseimmel nem is. Ennek valoban köze van a horoszkophoz? Hogy ennyire énközpontú? Azt mondta h kényeztetne pedig szerintem inkább ő várná el azt. nyilas nő vagyok ugyhogy sztem jol összeillenénk, csak ezek az ellentétek engem zavarnak. És mennyire tiszták? Vagy ugy nem foglalkoznak semmivel?

És ha van igaz szerelmük azt mennyire szeretik? Lehetek féltékeny vmelyik családtagjára h azt jobban szereti? Szájhős vagy tényleg meghalna értem? De sztem nem..csak a családjáért.

Mindig érdekel az oroszlán pasikról! Csak azok jönnek be. Légyszi mindent meséljetek el amit tudtok és amiből tanulhatok. bármi

2016. jún. 3. 00:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
A szphinx orszlán. Az orszlány meg nő.
2016. jún. 3. 00:04
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Oroszlán szagúak
2016. jún. 3. 00:23
 3/15 anonim ***** válasza:
28%
nagy kolbászuk van
2016. jún. 3. 00:34
 4/15 A kérdező kommentje:

Légyszives ne gyertek ilyen hülyeséggel,mert lepontozok...

Van egy oroszlán férfi akivel nagyon jó volt az ágyban és szertene összejönni velem,de én félek,mert nem ismerem eléggé, viszont amit a horoszkop ir, nagyvonalakba elhiszem róla ahogy ismerem.

Ezért kérek tapasztalatokat, vagy tulajdonságokat amiket észrevettetek.

Köszi

2016. jún. 3. 00:50
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem volna elég a szex, nem a jorszkópját akarnád megismerni.
2016. jún. 3. 01:09
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem hiszek a horoszkópokban, de ismerek kettőt, leírom milyenek, ha ennyire hiszel benne.

Apám egy egoista, házsártos, önző, a nőket földig tipró, másokat egyfolytában megalázó, minden önbecsülést kiírtó, önző ember. Csak hogy értsd, a terhes anyámnak azt mondta dagadt és fogyjon le, mert hogy néz már ki. Jelzem 55 kg-mal esett teherbe és nem hízott a babán és a vízen kívül. Megcsalta anyámat többször is, de ez se probléma szerinte.

Egy oroszlán fiúval én is összekeveredtem aki egy igazi hisztis kis p.cs volt. Vagy az volt amit ő akart vagy fel le járkált dühödten mint egy oroszlán a ketrecben. Csak ő nem félelmetes volt, hanem röhejes és irritáló. Úgy hisztizett mint egy kislány. Komoly kapcsolatot eleinte ő zárta ki, majd mire belém esett, már nekem nem kellett. Szex jó volt vele, de nem ér meg ennyit a dolog.

Voltam már szűz pasival is, vele is jó volt, bár kevesebb volt az igénye mennyiségre. Jelenleg egy bakkal vagyok és tökéletes a szexuális összhang.

Egy kos nő, aki nem hisz a horoszkópban, de azért jófej akart lenni

2016. jún. 3. 03:13
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Apám oroszlán jegyű, jó indulatú de ritkàn esik meg hogy ne neki lenne igaza, illetve ő a nagyfőnök itthon.
2016. jún. 3. 08:03
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Az én volt oroszlánom minden nőre ráröppent, állandóan megcsalt.
2016. jún. 3. 08:31
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Nem tudom,hogy az asztrológiához van köze vagy csak véletlen egybeesés,de van néhány oroszlán az ismerősi/rokoni körömben és igazából,amiket írtál, azok jellemzőek. Nagyon körülöttük forog a világ, meghallgatnak,figyelnek rád,de úgyis az ő véleményük az egyetlen,ami számít. Ha fenn tudod tartani az érdeklődésüket,szerintem nem kell tartani a megcsalástól,de ha nem.... Sokszor nem értem a motivációikat, legyél egyedül az övék,ne is akarj másnak tetszeni,de közben légy bombázó,dögös,mert különben másfelé fog nézni; adj neki igazat mindenben, tiszteld őt istenként,de közben ne légy befolyásolható, tudjon rád kihívásként nézni,mert különben nem vagy érdekes a számára....
2016. jún. 3. 08:45
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös! Lucifer. :P

Ezt kifejtenéd? mert lehet hülye vagyok és nem értem. Szóval azért mert olyan nagyon jó volt vele a szex,azért akarom mégjobban megismerni? arra gondolsz? De nem akar magáról beszélni. Hiába kérdezem családjáról csak ugy nagy vonalakban beszél, és én így nem tudok vele lelkizni.

Mindig csak szexelni akart mikor együtt voltunk,pedig azt mondta h ő mennyire romantikus tud lenni,meg elkényeztet. De a tettei nem ezt bizonyitották. És ha mondom neki lekoptat megsértődik.

2016. jún. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!