Mesélnétek az oroszlán férfiakról? A férfiak magukról, a nők meg az ilyen pasikkal való tapasztalatukról?
Érdekelne hogy milyen egy oroszlán horoszkopú férfi.
Azt vettem észre h csak magával törödik az én érzéseimmel nem is. Ennek valoban köze van a horoszkophoz? Hogy ennyire énközpontú? Azt mondta h kényeztetne pedig szerintem inkább ő várná el azt. nyilas nő vagyok ugyhogy sztem jol összeillenénk, csak ezek az ellentétek engem zavarnak. És mennyire tiszták? Vagy ugy nem foglalkoznak semmivel?
És ha van igaz szerelmük azt mennyire szeretik? Lehetek féltékeny vmelyik családtagjára h azt jobban szereti? Szájhős vagy tényleg meghalna értem? De sztem nem..csak a családjáért.
Mindig érdekel az oroszlán pasikról! Csak azok jönnek be. Légyszi mindent meséljetek el amit tudtok és amiből tanulhatok. bármi
Hát az egyenjogúságot felejtsd el,nagyon tradíciós és elég beszűkült ilyen téren.Egy nő legyen nő a szerepében,ő meg majd a "férfi".Apám volt oroszlán anyám skorpió,pár évig tartott a házasságuk még pofozkodás is volt benne :D Sajnos mindkettőnél a hatalom és birtokvágy dominál...Én skorpió vagyok oroszlán aszcendenssel,nyilas holdjeggyel,mondhatom jól kijövök magammal :D Egyszer viszont énis összeakadtam egy kis hisztissel,borzalom..de nagyjából összeírtam neked:
-lusta,hanyag,hataloméhes,felszínes,kényes,pedáns,kényelemszerető,szöszölős,önfényező,nagy dumás,önző,arrogáns,rendmániás,becsvágyó
-nagylelkű,jószívű,családszerető,gondoskodó és nagyjából értelmes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!