Hogyan bolondítsak magamba egy oroszlán férfit?
Luci Luci... Te mindenhol ott vagy? :D
Egyébként meg egy kis optimizmust ha kérhetném... Hát a lódarázs is létezik!
Legyel nagyon csinos,es sokat legyel a kozeleben. Ne akard sose felulmulni,ugyertem fontos hogy okos ertelmes legyel de ezt ne hanytorgasd. Mutatkozz megbizhatonak,szepnek,humorosnak. Kell egy kis kacersag DE ne tunj konnyuverunek! Egybol neki se engedj!
es meg annyi hogy te sose nyomulj ra mert o szereti levadaszni aki tetszik neki es ha eszrevesz akkor biztos h kezdemenyez!
Ez amugy tapasztalat,szinte minden ferfi oroszlan a csaladban,voltak oroszlan udvarloim,es en is az vagyok csak no. ;)
Legyél nyílt, pláne ha hosszú távra tervezel. Falnak megy a skori zárkózott természetétől. Prbóálj meg vele ne harcolni, bár ez elkerülhetetlen, tudom, mert ellentétes személyiségek vagytok.
Menj el vele, ha ki akar mozdulni és próbáld elviselni a rengeteg társasági programját.
Legyél rendkívül vonzó, pláne ha megjelentek valahol, azt szereti, de hagyd, hogy ő legyen melletted a "király". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!