Miért ilyen furcsák?
Figyelt kérdés
Az osztályomba jár egy nagyon aranyos lány és egy eléggé bunkó fiú. Mindketten skorpió csillagjegyūek. A lány pedig érdekes módon nem tūnik olyannak mint amit a jegyrõl irnak. Egyszer megkérdeztem a lányt h h lehet h a fiúval néha nagyon bunkó másokkal pedig nem erre azt mondta h önfegyelem és õ úgy bánik másokkal mint ahogy õk bánnak vele. Na a lényegre térve a fiú egyik percen borszasztóan bunkó a lánnyal a másik percben pedig udvarias és segít neki. Néha szinte szóba se állnak egymással a következõ percben pedig együtt nevetgélnek. A lány és a fiú is azt mondta, h nincs köztük semmi, de akkor miért ilyen furák.2016. jún. 2. 12:09
1/5 anonim válasza:
igazából az egyik nem is skorpió, hanem lú csillagjegyű. olvass utána.
2/5 anonim válasza:
Skorpió nőknél van egy kategória, akiknek nagyon aranyos, mosolygós arcuk van, voltaképpen jól előadják magukat, jó színészek, a színfalak mögött pedig meg fogsz lepődni, hogy mekkora sz.rkeverők csupán passzióból és energiaszívásból, gőgből, mindez ugyanúgy érvényes a skorpió pasikra is. Azt pedig soha ne hidd el, hogy két skorpió össze van veszve még akkor is, ha erről szövegelnek, régebben én is elhittem és egy idő után derült ki, hogy bizony nagy cinkostársak. Amit játszanak egymással, hogy nem beszélnek, az csak egy álca, színészkedés a többiek felé, hogy keltsék fel az érdeklődést, majd behálózzanak.
3/5 A kérdező kommentje:
És õk ezt tudatosan csinálják vagy számukra ez normális?
Köszönöm a válaszokat. 😚
2016. jún. 2. 19:24
5/5 anonim válasza:
hát gec...ilyen a természetük, nem kell sokat belemagyarázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!