Akit szedet fel skorpió férfi, hogyan hódít?
Figyelt kérdés
Ismerek egy skorpió férfit, akivel egy ideje elég sokat nézzük egymást, viszont egyikünk sem lép. A múltkor például vágott egy grimaszt szemezés közben, amit nem tudtam hova tenni, és azóta még jobban elbizonytalanodtam. Aki azzal jön, hogy baromság a horoszkóp, annak leszögezném, hogy sokat hallottam már, és felesleges ezredszer is elismételni. :D2016. jún. 2. 09:01
1/7 anonim válasza:
Neked mi a horoszkópod? Mert mondjuk nálam egy skorpió elve hátrányból indulna, nem bírom őket elviselni. Ha nagyon bejönne, nyilván nem foglalkoznék vele, hogy milyen jegyű, de ha elkezdené az agresszív skorpió viselkedést, akkor azonnal dobnám. Amúgy meg szerintem azért grimaszol, mert bunkó, ami a csillagjegyét tekintve nem meglepő.
2/7 Alain Delon válasza:
1-re: Még szerencse, hogy az nem bunkó, hogy az emberek kb. 8%-áról kijelented (100:12=8,33, bár szerintem nem biztos, hogy ezt érted), hogy bunkó, mert az év egy bizonyos időszakában születtek.
3/7 anonim válasza:
2 Jogom van hozzá, hogy azt gondoljak, amit akarok. Egyébként a kérdező direkt kérte, hogy ilyen komment ne legyen, mint a tied. Akkor most ki is a hülye?
Nem zárkózok el egyetlen ember elöl sem nyilván, de a skorpiókkal masszívan ez volt a tapasztalatom, ráadásul én évek tapasztalata után kezdtem el hinni valamennyire az egészben. De ha elém áll egy skorpió, ugyanolyan esélyekkel indul, mint más, csak nem leszek meglepve ha elkezdi a köcsög, besértődős viselkedését.
4/7 Alain Delon válasza:
3-ra: Értem. Jogod van. Az jó.
5/7 anonim válasza:
4 Most éppen be akartál szólni? Mondd már el mi a csillagjegyed? Beírom a noteszba, hogy mondjuk a mérlegek (tudod, ez egy példa) milyen suták beszólogatásban. :)
6/7 Alain Delon válasza:
5-re: Jogod van noteszt tartani.
7/7 anonim válasza:
Behízelegte magát,jó volt a szövege, a szex petting részéhez mivel csak annyi volt elég tehetséges volt. De elkezdett beszólogatni és nálam is grimaszolt előtte. Mondjuk az igaz hogy én meg nagyon idétlen voltam.A viselkedése nem a csillagjegye miatt volt ilyen szerintem hanem mert bénáztam. Illetve nem jöttem be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!