Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpio ferfikat kerdeznek...

Cintuskaa kérdése:

Skorpio ferfikat kerdeznek elso sorban . Es nem kis fiukat. Ajandekozasrol?

Figyelt kérdés
4,5evesek leszunk ebbe a honapba es szeretnem valami aprosaggal feldobni a paromat. Szeretnek neki oromet okozni . en kicsit hagyomanyosabb vissza fogottabb vagyok tehat olyat hogy vegyek a szexualis elethez ezt azt az nem erdekel . a romantikaert nincs nagyon oda. Konyvet nem szereti.Ezeken felul meg en azt gondolom mindent megadtam neki. Amire most ugy "vagyik" nagy tv, legujabb telefon, quad meg olyan dolgok amik sokba kerulnek. De ezt egyiket se veszem meg neki azert hogy meglepjem,mert enis meglepodnek azt hiszem. :D nem szamitok tole semmire szoval valami kis dolgot irnatok? Par olyan dologra gondolok ami titeket erdekel ?

2016. ápr. 5. 05:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Csillagjegytől függetlenül rosszul vagyok az ilyen "jaj de szeretlek kütyüktől". Menjünk el együtt valahova, találj ki valami klassz programot.
2016. ápr. 5. 07:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm kedvenc sorozata a Doctor Who....

Hozzáteszem, nekem is...

Van benne egy tardis nevű időgép.

Nos ezt csináltam meg fából 25 cm magas formában, valójában ékszeres dobozka...

Neten találtam hozzá inspirációt, aztán 3 hónapba tellett megtervezni és összerakni...

+ a kis fiókjában elrejtettem egy kérdést és két gyűrűt...

Amúgy igent mondott.

2016. ápr. 5. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!