Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpio no meghoditasa?

Skorpio no meghoditasa?

Figyelt kérdés

A baratnom skorpio csillagjegyu es eleg erosen (oktober vege).

Hogyan nyerjem el a bizalmat/ szerelmet, hogy tegyem boldogga?

Par tipp hogy mit szeretnek a skorpiok?

Mit csinaljak vagy mit ne???

Foleg skorpio lanyok tanacsara vagyok kivancsi

2016. márc. 15. 02:29
 1/4 anonim válasza:
77%
például totálisan hülyének nézik azokat, akik 2016ban azt gondolják, hogy a csillagjegyeknek van bármi értelme vagy köze a valósághoz. Instant lapát.
2016. márc. 15. 02:58
 2/4 anonim válasza:
88%

25 éves skorpió nőként mondom, add meg a tiszteletet! Ne írj így, helyesírás fontos!

Nála van az adu, MINDIG, amivel csak egyetlen helyzetben él vissza, ha rosszat akarsz, játszmázol, flörtölsz ok nélkül!:-)

Add önmagad, ne menj túl közel, a skorpió nőt úgy képzeld el, mint a természetben, távolról érdekes, közelről

ijesztő, veszélyes. Megvédi önmagát a veszèllyel szemben. Ha nem áll fenn semmilyen veszély közel enged, lassan, de mindig nála lesz az adu! Okos!

2016. márc. 15. 03:24
 3/4 anonim válasza:
Szerintem esetleg ismerd meg az illetőt, mert a csillagjegy nem befolyásol semmit!
2016. márc. 15. 03:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Skorpió nő vagyok,én is október végén születtem.

Az első és legfontosabb,hogy nem tudnék olyan férfit komolyan venni aki már az ismeretség vagy a kapcsolat elején megmutatja a gyengeségeit.Nyilván előbb-utóbb fény derül ezekre de elsősorban olyan férfiak vonzanak akikre fel lehet nézni,férfiasak,határozott véleményük van a dolgokról.Vonzanak a nagy tudású,intellektuális és valamilyen területen kiemelkedő egyének.Ezzel fel lehet kelteni egy skorpió érdeklődését és elismerését, onnantól már könnyű.Aki a pénzével vagy testi erejével szeretne feltűnősködni az csak a szánalmunkat nyeri el. A papucs,behódoló viselkedést megvetjük.

Szeretjük magunkat különlegesnek érezni,jó ha érezteted vele,hogy mások a nyomába se érhetnek. ;) Így jó eséllyel a féltékenykedést elkerülheted,ami a skorpiók egyik legnegatívabb tulajdonsága. A függetlenségre és olykor a magányra elemi szükségünk van,ettől még jól működhet egy kapcsolat de fogadd el,hogyha nincs kedve találkozni. A mindennapi életben számunkra nagyon megalázó ha kiszolgáltatott állapotban lát a szerelmünk,ezért ne lepődj meg ha szomorúság éri, nem rohan hozzád azonnal sírva hanem egyedül próbálja feldolgozni.

A szexualitás nagyon fontos,e téren jobb ha nem vagy visszafogott.Ez az egyetlen terület ahol képes elfogadni az alárendelt szerepet,nem állnak tőle távol a fétisek sem pl:D

A bizalom elnyerése egy skorpiónál egy naaaagyon hosszú folyamat,hiszen természetüktől fogva gyanakvók és bizalmatlanok egyfajta önvédelemként. A legjobb ha folyamatosan bizonyítod neki,hogy méltó vagy a bizalmára.

2016. júl. 1. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!