Skorpio no meghoditasa?
A baratnom skorpio csillagjegyu es eleg erosen (oktober vege).
Hogyan nyerjem el a bizalmat/ szerelmet, hogy tegyem boldogga?
Par tipp hogy mit szeretnek a skorpiok?
Mit csinaljak vagy mit ne???
Foleg skorpio lanyok tanacsara vagyok kivancsi
25 éves skorpió nőként mondom, add meg a tiszteletet! Ne írj így, helyesírás fontos!
Nála van az adu, MINDIG, amivel csak egyetlen helyzetben él vissza, ha rosszat akarsz, játszmázol, flörtölsz ok nélkül!:-)
Add önmagad, ne menj túl közel, a skorpió nőt úgy képzeld el, mint a természetben, távolról érdekes, közelről
ijesztő, veszélyes. Megvédi önmagát a veszèllyel szemben. Ha nem áll fenn semmilyen veszély közel enged, lassan, de mindig nála lesz az adu! Okos!
Skorpió nő vagyok,én is október végén születtem.
Az első és legfontosabb,hogy nem tudnék olyan férfit komolyan venni aki már az ismeretség vagy a kapcsolat elején megmutatja a gyengeségeit.Nyilván előbb-utóbb fény derül ezekre de elsősorban olyan férfiak vonzanak akikre fel lehet nézni,férfiasak,határozott véleményük van a dolgokról.Vonzanak a nagy tudású,intellektuális és valamilyen területen kiemelkedő egyének.Ezzel fel lehet kelteni egy skorpió érdeklődését és elismerését, onnantól már könnyű.Aki a pénzével vagy testi erejével szeretne feltűnősködni az csak a szánalmunkat nyeri el. A papucs,behódoló viselkedést megvetjük.
Szeretjük magunkat különlegesnek érezni,jó ha érezteted vele,hogy mások a nyomába se érhetnek. ;) Így jó eséllyel a féltékenykedést elkerülheted,ami a skorpiók egyik legnegatívabb tulajdonsága. A függetlenségre és olykor a magányra elemi szükségünk van,ettől még jól működhet egy kapcsolat de fogadd el,hogyha nincs kedve találkozni. A mindennapi életben számunkra nagyon megalázó ha kiszolgáltatott állapotban lát a szerelmünk,ezért ne lepődj meg ha szomorúság éri, nem rohan hozzád azonnal sírva hanem egyedül próbálja feldolgozni.
A szexualitás nagyon fontos,e téren jobb ha nem vagy visszafogott.Ez az egyetlen terület ahol képes elfogadni az alárendelt szerepet,nem állnak tőle távol a fétisek sem pl:D
A bizalom elnyerése egy skorpiónál egy naaaagyon hosszú folyamat,hiszen természetüktől fogva gyanakvók és bizalmatlanok egyfajta önvédelemként. A legjobb ha folyamatosan bizonyítod neki,hogy méltó vagy a bizalmára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!