Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz az, hogy a skorpiók...

Igaz az, hogy a skorpiók könnyen félre lépnek?

Figyelt kérdés
A vicces, szarkasztikus válaszokat kerüljétek.

2016. márc. 12. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

10. Aláírom, hogy igaz, hogy szereti a skorpió a szexet, de ugye abból nem az következik, hogy hűtlen.

Egyébként, ha ilyen sok felmérést végeztél, akkor érdekelne a halak, ikrek, és oroszlán. :)

2016. márc. 13. 18:54
 12/24 anonim ***** válasza:
8-as vagyok fenntartom a skorpió,na van persze kivétel is egyetlenegy,de a mérleg mellett a legnagyobb megcsaló,de elvárja a másiktól a hűséget.Skorpió apám ,bezárt tinédzser koromban a nyári szünetben nehogy fiúzzak,azóta kiderült két 20 éven túli féltesóm van,a skorpió exbarátnőm,azt hitte annyira közel kerülünk egymáshoz,h beavathat a titkaiba és még tetszik is nekem...miközben a párja a standon napozott lesz@pta a párja barátját a szaunában,fú milyen nagy,h mindenkit átvág és szerinte Oscar díjas színésznő,ahogy mindenkit átvág.Én ettől a jegytől behányok....nyilas vagyok egyébként,nem csalok meg senkit ha hivatalos párom van,de ha nincs akkor több tűzet tartok ott és a többi nyilas is ilyen...
2016. márc. 13. 18:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Ikrek, még nagyon kevés van az örömlányok között,oroszlán kicsit több,viszont a halaknak jó a hírük...
2016. márc. 13. 18:58
 14/24 anonim válasza:
volt egy nyilas barátnőm, akkora álszent volt, állandóan azt ecsetelte, hogy ő milyen hűséges, közben meg állandóan paizott, csalt, fűt-fát hazudozott. Még az én pasimmal is kikezdett, utána volt pofája úgy előadni, hogy mekkora szemét az én pasim, hogy a hátam mögött mikezd vele, még sírt is, stb. Aztán megláttam az üziket, abból kiderült minden. Egy ordas ribi azóta is... Szóval egy jegy alapján kéne levonnom a következtetésemet??
2016. márc. 13. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
De hát írtam,hogy a legnagyobb K hivatalosan a nyilas a skorpió mellett nem?:D A nyilas egyébként flörtölni meg imád (én is),ha lenne esze,nem adná oda magát,h kistrigulázzák...
2016. márc. 13. 19:06
 16/24 anonim válasza:
Én halak vagyok. Arra mit írnak? :D
2016. márc. 13. 20:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Jaj látom tetszik,a mérleg mellett a legjobban tudnak illúziót színlelni azt,úgy bírom,hogy nem hisznek a jegyekben de ha valami tetszik nekik...
2016. márc. 13. 20:18
 18/24 anonim válasza:

Én skorpió vagyok és hűtlen, még akkor is, ha nagyon szerelmes vagyok :(

Hiába akarom visszafogni magam, ha egy percre magamra hagy a párom, már rögtön elkezdek flörtölni másokkal:(

Több skorpió ismerősöm van, mind ilyen sajnos..

2016. márc. 13. 22:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes téma.Én Rák vagyok,középkorú hölgy ,a hűségről, első férfi "úgy " a férjem, már 29 éve,én nem csaltam meg soha.Ő igen.1x. Akkor majdnem elváltam tőle, de együtt maradtunk.

Más Rák nőről tudom, h előfordult, hogy félrelépett a házasságában,többször is.

Ikrek alig szerepel az örömlányok között?érdekes, ismerős,ikrek, a saját sógorával csalta a férjét.

Ja és a volt szerető is Ikrek volt,róluk sincs jó véleményem.....etéren se...

Skorpiókat nem ismerek...

2016. márc. 14. 08:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Olvasgatom itt a válaszokat. Így hűsége, úgy hűséges.

Honnan tudják ilyen biztosan a válaszolók? Nekem, rengeteg olyan kollégám, kolléga nőm volt, aki csalta a párját. Ezen dolgok, kb 10%-a derült ki a családban.

2016. márc. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!