Igaz az, hogy a skorpiók könnyen félre lépnek?
Figyelt kérdés
A vicces, szarkasztikus válaszokat kerüljétek.#horoszkóp #ezotéria #szerelem #megcsalás #skorpió #szánalmasság #gyalázat #csillagjegy #csalódottság #felrelépés
2016. márc. 12. 20:14
1/24 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, ha valakit a csillagjegye alapján ítélnek meg.
2/24 anonim válasza:
Skorpió vagyok.
Idén lesz a 29. házassági évfordulónk.
Egyszer sem léptem félre.
3/24 anonim válasza:
Én, mérleg vagyok, de azért könnyen félre lépek.
4/24 anonim válasza:
Annyi lábbal valóban nagyobb az esélye.
És nem, nem viccnek szántam. És még szarkasztikus se voltam.
5/24 anonim válasza:
Ez igazából a többi bolygó hatásától is függ.
6/24 anonim válasza:
A napjegy édes kevés információ. Sok skorpió van a környezetemben, egyik sem csapodár. A szüleim is skorpiók, 42 éve hűséges házasok. Akárcsak a nénikém.
7/24 anonim válasza:
nővérem skorpió, és nem csalta meg egyik pasiját sem.
Ez nem csillagjegyek kérdése.
Nem hiszek az ilyesmiben.
8/24 anonim válasza:
Tudom kicsit vagy nem kicsit lököttnek néztek,de én csillagjegyek szempontjából többféle felmérést csináltam és nem igaz,hogy eloszlanak a csillagjegyek hasonló arányban.A felmérés között volt,h melyik csillagjegyek pl a feltalálók,de volt,hogy azt néztem az örömlányok és a beszamolok.com alapján a legtöbb örömlány a skorpió és a nyilas jegyében született fej-fej mellett...A legkevesebb pedig a Rák jegyében.
9/24 anonim válasza:
:D ez csak annyi hogy mindenbe belelehet magyarázni ezt-azt. Amíg nem 99,9%-osan bizonyított tény, addig én nem fogok ilyesmiben hinni. Vagy legyen csak 90. De akkor is marad aki erre rácáfol.
10/24 anonim válasza:
Valóban szereti a skorpió a szexet. Az unokahúgom 3 éves korától rendszeresen maszturbál. De ettől még nem fog félre lépni a skorpió. Rengeteget ismerek és saját felmérésem szerint az egyik leghűségesebb jegy. Közöttük élek, csak látom. Az unokatesóm nyilas, sosem csalta meg a párját. Egy másik nyilas ismerősöm pedig doktori után kezdett csajozni. Elvette az első barátnőjét és 9 éve házasok. Hűséges házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!