Miért irányítanak engem a skorpiók?
1. küldetés: Ébredj fel egy különös helyen.
2. küldetés: Keresd meg a kórházban Dr. Zachár Andrást.
3. küldetés: Nehéz! Próbálj beszélni vele! Próbáld kideríteni, mit szívtál tegnap.
4. küldetés: Keress internet- elérhetőséget!
5. küldetés: Figyelem, ez egy nagyon nehéz küldetés! Keress rá a gyakorikérdések.hu-ra!
6. küldetés: Überkemény! Kattints az 'ezotéria' mezőre!
7. küldetés: Finálé! Írd le az LSD hatása alatti hallucinációdat egy kérdésben!
KÜLDETÉS SIKERES!
Nem tanították meg neked, hogy vigyázz a pókszabásúakkal?!
Hát akkor sok sikert kívánok a sivatagban! :)
És ez hogy nyilvánul meg?Mondanál példát?
Én skorpió vagyok, de mégis többnyire úgy érzem, mások akarnak irányítani engem, pedig nem tűröm.
Skorpió lány vagyok. Hmmmmm. Asszem néha én is szeretek irányítani embereket, de csak azért mert nehezen tűröm az ismerősei körében a döntésképtelen, papucs embereket. Próbálom őket életképessé tenni, nem szeretném ha a barátaim papucsok lennének, de én mondani is szoktam nekik hogy legyen saját akaratuk, és álljanak ki magukért. Persze néha én is túlzásba esem, ilyenkor ha felismerem hogy hibáztam szólok a barátaimnak, hogy máskor ha lehet, szóljanak rám ha túl parancsolgatós vagy erőszakossá válok.
Bár ez az én véleményem, ki tudja....
A skorpiók erős személyiségek, vagy te is erőssé válsz, vagy el fog nyomni.
Nem szabad egy percre se leengedned a védelmedet mellette, bátran emeld fel a hangodat és mond meg neki határozottan, hogy ne legyen erőszakos veled, ne erőltesse rád a véleményét és ne akarjon irányítani, mert neked is vannak saját gondolataid és véleményed.
Sok sikert <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!