A skorpiók ösztönösen csinálnak mindent? ( csillagjegy )
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy a skorpiók ösztönösen szeretkeznek, vagy hirtelen felindulásból, és ösztönösen rá éreznek a társa hangulatára, de nem gondolkoznak mielőtt szexelnének. Ez miért van? Mégis hogy lehet az, hogy ha ennyire "ösztönösek" mégis sose felejtenek el semmit? Tudom ez egy kicsit furán megfogalmazott kérdés, de 3 éve vagyok együtt egy skorpióval és nem tudok rajta kiigazodni. Egyszer ilyen, egyszer olyan, nem beszéljük meg a szexre az alkalmat, hanem amikor neki jólesik, akkor rám ugrik. Komolyan mintha ösztönből jönne. Na erre várok válaszokat, és az oltogatók, légyszi ne írjanak, csak azok, akik tényleg hisznek az asztrológiában.2016. márc. 4. 19:02
1/2 anonim válasza:
Skorpióként azt modnom, ez a baromság, a párod ilyen, nem a csillagjegy.
2/2 anonim válasza:
Nincs olyan ember, aki mindent ösztönösen csinál... Abban nem látok semmi furát, hogy valaki nem vitatja meg az esti szexet egy apró kis meetingen... Minek azt megbeszélni? Ráutaló jeleket tesz és ha nem tetszik, majd te is közlöd ilyen-olyan módon, hogy nem, amit normális ember megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!