Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas jegyűek mennyire...

Nyilas jegyűek mennyire szoktak őszinték lenni?

Figyelt kérdés

Többször hangoztatják magukról azt, hogy ők a legőszintébbek minden esetben, viszont kortól és nemtől függetlenül nagyon sok, eleinte rendkívül hihető hazugságot kaptam tőlük munkatársként és magánéletben is.

Köszönöm előre.

2016. febr. 8. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: hogyan sikerült feldolgozni? Ezután hogyan viszonyultál hozzájuk? Neked milyen a csillagjegyed?
2016. febr. 15. 21:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Nehéz ezt megfogalmazni. Össze vagyok zavarodva velük kapcsolatosan. Sokat csalódtam bennük. Magam is nyilas vagyok.
2016. febr. 16. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
:( én is.... és én sem számítottam rá :(
2016. febr. 16. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Saját tapasztalataim, mivel 15 évig nyilas nővel éltem, a sógorom is nyilas és a volt legjobb barátom is.

Őszinték, tehát alapvetően nem világhazudozók, de: nagyon, de nagyon nem szeretik a szembesítést és az olyan konfliktust, amit nem ők kezdeményeznek, ezér terelnek, hárítanak, kerülik a témát. Sunnyognak, inkább magukba fojtják a dolgokat, hogy a számukra kényelmetlennek vélt szembesítést vagy kritikát kikerüljék. Olyankor inkább közömbössé, hideggé, rideggé válnak, csak el ne kelljen ismerniük, hogy hibáztak.

De ha ilyen helyzet nincs, akkor valóban nyílt, őszinte, jó kedélyű, humoros jófej emberek. De a másik meg, hogy sajnos nagyon hajlamosak felszínesnek lenni és ha valaki komoly, mély érzésekkel bír feléjük, akkor egyszerűen nem tudnak mit kezdeni vele. A jóbarátom is addig jóbarát, amíg neki tetszik. Ha neki hátatfordíthatnékja van és én rákérdezek, akkor értetlenkedik, cinikussá és pökhendivé válik.

Pont több ilyen reménytelen csörte után váltam meg a legjobb barátomtól, mert vele NEM LEHET MEGBESZÉLNI. Soha nem is lehetett. Ha nyeltem egyet, ment tovább a barátság, ha nem, akkor én lettem a mindent felfújó, túlérzékeny.

2016. márc. 15. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!