Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak csillagjegyűeket önzőekn...

Halak csillagjegyűeket önzőeknek vagy inkább önzetleneknek ismertétek meg? Mennyire őszinték?

Figyelt kérdés

2015. nov. 11. 18:20
1 2 3
 1/21 ktk312 ***** válasza:
100%

Nekem nincs jo tapasztalatom veluk. Anyam es batyam halak, egyikkel se jovok ki tul jol, sot az utobbi idoben egy halak lanynal probalkoztam, elvileg oszinte, azonban a maximalisnal is tobb figyelmet igenyel, ha nek ertesz valamit azt hiszi nem is figyelsz. Elvarjak hogy gondolat olvaso legyel...

Mellesleg ikrek vagyok.

2015. nov. 11. 19:16
 2/21 hisztynka válasza:

Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak a halakkal. Van két kolléganőm, akik halak mindketten. Náluk rosszabb szándékú, alattomosabb embert nem ismerek. Az ember képébe jópofiznak, de ott ártanak, ahol tudnak, ezek mellett kárörvendők.

Ezen kívül az első pasim is halak volt...vele azért kellett szakítanom, mert amíg jártunk, sokkal intenzívebb volt a nemi élete mint nekem, és még jól ki is használt.

2015. nov. 11. 19:42
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Halak vagyok, egy álnok ge"i! :)
2015. nov. 11. 20:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam (3,5) Halak. Tökéletesen önző, önérdek-érvényesítő, a maga szintjén persze, de nevelhető, motiválható. Szeret vetíteni és vakítani, de most még ebben a gyermeki állapotában inkább hallgat, semmint hogy hazudjék. Tehát alapvetően őszinte. De egyéb tekintetben is őszinte.
2015. nov. 12. 22:59
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :)

Gyerekként a Halak nagyon ragaszkodó, szeretet teljes.

2015. nov. 13. 09:00
 6/21 anonim ***** válasza:
ktk312: Helló, én Halak, a párom Ikrek! Tökéletesek vagyunk 14 éve, ő a másik felem! Szóval ez hülyeség, bocs. Nem ezen múlik. Az Ikrekről meg az a hír járja, hogy a végtelenségig csapodárak. És mégse! :-D
2015. nov. 13. 09:50
 7/21 Franz Müller válasza:
0%
Hülyeség! Szinte minden horoszkóp a halak jegyében született embereket önzetlen, segítőkész, kedves embereknek írja le. Az, hogy az itt kommentelőknek pont ellenkező tapasztalatai vannak, csak azt mutatja,hogy az emberek csillagjegyek szerinti csoportosítása csak játék, nem szabad komolyan venni.
2015. nov. 13. 10:12
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem az aszcendensem Halak, és nem csak gyerekként voltam/vagyok ragaszkodó és szeretetteljes, az más kérdés, hogy nincs kihez. #4-es voltam.
2015. nov. 13. 20:45
 9/21 anonim válasza:
44%
Nekem anyukám halak, imádom őt, bár ég és föld vagyunk, az érdeklődési körünk merőben eltér és számomra érthetetlen a gondolkodás módja (az enyém is neki :D), de ő a legönzetlenebb, akit ismerek. Nyakán hordja az egész családot, bármikor lehet rá számítani, bármiben és mindig kész tenni a fontos dolgokért, időt, pénzt nem sajnálva...
2015. nov. 14. 12:10
 10/21 anonim válasza:

Majdnem 11 éves lányom "Halak jegyben" született. Önzetlen segítőkész és végtelenül szenzitív mindenkinek a lelki bajára. Olyan recptorokkal rendelkezik, hogy az elképesztő. És ehhez társul még egy végtelenül jóravaló tenni akarás, vígasztalási képesség, amit elmondani nem lehet. És ezt nam csak azért írom, mert az én lányom. :)

Mivel kérdezted leírtam, de azért hadd jegyezzem meg, hogy én személy szerint egyáltalán nem hiszek ezekben az előre elrendelt személyiség típusokban: édesapám és apósom is "Iker". Hát mit ne mondjak - közelében nincsenek egymásnak a személyiség-jegyeik 90%-ban. Persze, tudom, aszcendens, meg ilyesmi. Hogyne, biztos!

Szóval szerintem inkább szánj rá időt, és ismerd meg az embert magát, ha tényleg érdekel, és ne hagyatkozz csak a horoszkópok által írtakra!

2015. nov. 15. 10:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!