Halak csillagjegyűeket önzőeknek vagy inkább önzetleneknek ismertétek meg? Mennyire őszinték?
Nekem nincs jo tapasztalatom veluk. Anyam es batyam halak, egyikkel se jovok ki tul jol, sot az utobbi idoben egy halak lanynal probalkoztam, elvileg oszinte, azonban a maximalisnal is tobb figyelmet igenyel, ha nek ertesz valamit azt hiszi nem is figyelsz. Elvarjak hogy gondolat olvaso legyel...
Mellesleg ikrek vagyok.
Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak a halakkal. Van két kolléganőm, akik halak mindketten. Náluk rosszabb szándékú, alattomosabb embert nem ismerek. Az ember képébe jópofiznak, de ott ártanak, ahol tudnak, ezek mellett kárörvendők.
Ezen kívül az első pasim is halak volt...vele azért kellett szakítanom, mert amíg jártunk, sokkal intenzívebb volt a nemi élete mint nekem, és még jól ki is használt.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :)
Gyerekként a Halak nagyon ragaszkodó, szeretet teljes.
Majdnem 11 éves lányom "Halak jegyben" született. Önzetlen segítőkész és végtelenül szenzitív mindenkinek a lelki bajára. Olyan recptorokkal rendelkezik, hogy az elképesztő. És ehhez társul még egy végtelenül jóravaló tenni akarás, vígasztalási képesség, amit elmondani nem lehet. És ezt nam csak azért írom, mert az én lányom. :)
Mivel kérdezted leírtam, de azért hadd jegyezzem meg, hogy én személy szerint egyáltalán nem hiszek ezekben az előre elrendelt személyiség típusokban: édesapám és apósom is "Iker". Hát mit ne mondjak - közelében nincsenek egymásnak a személyiség-jegyeik 90%-ban. Persze, tudom, aszcendens, meg ilyesmi. Hogyne, biztos!
Szóval szerintem inkább szánj rá időt, és ismerd meg az embert magát, ha tényleg érdekel, és ne hagyatkozz csak a horoszkópok által írtakra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!