Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak csillagjegyűeket önzőekn...

Halak csillagjegyűeket önzőeknek vagy inkább önzetleneknek ismertétek meg? Mennyire őszinték?

Figyelt kérdés

2015. nov. 11. 18:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia

Az én nővérem halak jegyű, így sok személyes tapasztalatom van (az aszcendense is az, a holdjegyét nem tudom).

Jók a megérzései és a művészi érzéke amit mindigis csodáltam benne. Most lesz 25 éves és annak ellenére, hogy albérletben lakik mindig küld haza egy kevés pénzt, szóval a családjávan szemben biztos, hogy nem önző (más kérdés, hogy ismeretlenekkel milyen).

Nagyon ragaszkodó, amit én mint független és kissé zárkózott Skorpió elég nehezen viseltem, sokszor keltett utalnom és veszekednem míg megértette (a gond csak az volt, hogy utána gyakran kelltett bennem bűntudatot, de nem hiszem, hogy tudatosan. Vagy legalábbis remélem).

Hogy mennyire őszinték? Nos. Nem tartom túl gerincesnek őket, mindig kiakarják kerülni a konfliktust és letagadják, ha kibeszéltek valaki másnak...ez elég nagy baj, akár jó szándékból hazudnak (hogy ugye ne fájon a másiknak...) akár nem. De megkell értened; azzal, hogy nem mondod ki X.-nek az igazat, lehet, hogy megkíméled egy csalóástól, de hosszútávon nem megoldás! Hiszen megértem ha az ember nem akar bekerülni a "mindig megmondom a véleményemet" börtönbe (mivel ugye mindig az a hibás...) de akkoris megkell tanulni becsületesebbenek lenni!

(Tökéletes példa ez; lehet, hogy most megbántottalak, de hidd el, hogyha nem tettem volna meg nem tudnál felülkerekedni e tulajdonságodon).

Van bennük egyfajta gyermeki báj, egy naivság ami sokakat bosszant, de ha megtalálod az Igazit ő ezeket aranyosnak érzi majd, és nem fog irányítani téged, hanem hagyja, hogy megtaláld önmagadat.

Remélem nem voltam túl nyers.

2015. nov. 15. 14:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Halak vagyok skorpió aszcendennsel.Azt mondják kegyetlenül őszinte.A legjobb az egyenes út.
2015. nov. 15. 15:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Én hal vagyok és cuki
2015. nov. 19. 15:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem hal.Halak-kettős jegy.
2015. nov. 19. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor is cuki vagyok, halak vagyok, olyan, mint a 10-es kislánya! Jajj, ennyi rosszat írni rólunk!

Akkor minden asztrológus alkalmatlan?

Mert ők csak szépet és jót írnak rólunk, igen.

Egyébként úgy tudom, hogy 30 év körültől az aszcendens jellemvonásai a meghatározók, alatta a normál jegyé... bocsika

2015. nov. 19. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Én fordítva tudom.Nálam a skorpió van bekapcsolva pedig 30 alatt vagyok.
2015. nov. 19. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"...Azonban nem szabad elfeledkezni arról, hogy 30 éves kor felett már nem csupán a születés szerinti csillagjegy a mérvadó, hanem az aszcendens is.

Ezoterikus nézetek szerint ugyanis a harmadik iksz után a személyiségben sokkal erősebben megmutatkoznak az aszcendens tulajdonságai, a születés szerinti csillagjegyéi pedig inkább háttérbe húzódnak."

Nnna, mondom, hogy más kos vagyok, nem cuki hal. ááááááááááááááááá

2015. nov. 19. 21:05
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Egy gyapjas hering. ;)
2015. nov. 19. 21:51
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
vagy te, beeeeeeeeeee
2015. nov. 20. 20:06
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem fullánkom van.
2015. nov. 20. 21:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!