A sokszor beszédes Vízöntő szövegei szerintetek mennyi őszinték?
Nem a horoszkóptol függ.
Azt sem mindegy hog mit mondok és kinek.
Üdv vizöntő
Én Vízöntő vagyok és általában csak kukulok, lehetőleg meg sem szólalok társaságban.
De azt őszintén mondom. :)
Nekem van egy vízöntő barátom, aki eléggé a bizalmába fogadott. Nekem szokott panaszkodni, eléggé képben vagyok az életéről, de másnak nem mondja el a problémáit, és sokan azt hiszik róla, hogy tökéletes élete van. Mármint nem játssza meg magát, meg nem hazudik másoknak, csak egyszerűen nem mondd el sok mindent és így mások nem is tudhatják, hogy pl. hiába dolgozik rengeteget, meg jól is keres, nagy adóssága van és egyáltalán nem él jól.
Szóval velem őszinte. Másoknak meg nem panaszkodik. De ő csak egy a sok közül.
Én úgy tudom az aszcendens is számít,sőt sokszor előfordulhat hogy jelentősebb mint a napjegy.Szóval csak ebből nem lehet megállapítani.Én is beszédes vagyok és vízöntő.Alapjáraton zavarja az igazságérzetet a hazugság,és ez szerintem sok vízöntőre igaz.Akikkel nem vagyok annyira jóban azoknak nem mutatom az igazi problémákat,nem mondok lényeges dolgokat,de nem is hazudok.
De ott van pl anyám aki mérleg,mint a vízfolyás gondolkodás nélkül hazudik,igaz nem rosszat akar de felesleges.Én próbálom összetettebben nézni a dolgokat,egyszer egy igazi asztrológussal jó lenne elemeztetni.
Sokszor beszédes, de a problémáiról általában mélyen hallgat. Könnyen megy neki a folyékony hazugság, evvel vagy elbűvöl vagy eltaszít másokat. Nem tartanám érdekembernek, inkább ő az, akit kihasználnak legtöbbször, ám valamiért az empátiája miatt ebbe beletörődik. Sokszor az őszintesége terhelő lehet a környezete számára, mert túl érzelmes lélek, ezért is fogja vissza magát inkább. Nehéz igazán megismerni, de alapjáraton nem tartanám rossz embernek, hacsak nem befolyásolja valami őt ebbe az irányba. Nem sok stratégiájuk van, de érdemes vigyázni velük, mert gyakori köztük a kétszínűség.
(Tapasztalataimból beszélek, vagyis az általam ismert Vízöntőkről, egyébként természetesen egyetértek, hogy nem a horoszkópja határozza meg az embert, ne is vegye ezt senki magára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!