Lányok! Titeket csalt már meg Skorpió férfi?
Azoknak a válaszait várom, akik kapcsolatban voltak skorpió csillagjegyű férfival, és probléma volt a bizalmatlansággal. Igaz az, hogy azért ilyen féltékenyek, mert ő maguk remekül hazudnak, és csalják meg társaikat?
3 hosszú kapcsolatom mind skorpióval volt, és mindegyiknél felmerült ez a probléma.
Van egy igazán tanulságos történet, ami a békáról és a skorpióról szól.
A béka sütkérezik a tóparton, amikor odamegy hozzá a skorpió:
- Béka, vegyél már a hátadra, és vigyél már át a túlpartra, mert nem tudok úszni.
- Dehogy viszlek! Tudom, hogy a skorpiók mindig megmarják a békákat. Amint a hátamra vennélek azonnal megmarnál, és akkor meghalnék.
- Gondolkozz már béka. - mondja a skorpió. - Hiszen ha megmarnálak miközben átviszel mindketten meghalunk.
- Ebben van valami... - gondolkozik a béka. - Rendben, átviszlek. Ülj fel a hátamra!
Amikor a tó közepén járnak, a skorpió hirtelen, minden előzmény nélkül megmarja a békát.
Miközben a béka kezd elájulni a méregtől, elcsukló hangon azt kérdezi:
- Most miért martál meg skorpió, hiszen így mindketten meghalunk...
- Tudom béka, tudom... de a skorpiók mindig megmarják a békákat... - feleli a skorpió, és mind a ketten elsüllyednek a tóban.
Bár ez a történet a békáról, és a skorpióról szól, éppen úgy igaz ránk, emberekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!