Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lányok! Titeket csalt már meg...

Lányok! Titeket csalt már meg Skorpió férfi?

Figyelt kérdés

Azoknak a válaszait várom, akik kapcsolatban voltak skorpió csillagjegyű férfival, és probléma volt a bizalmatlansággal. Igaz az, hogy azért ilyen féltékenyek, mert ő maguk remekül hazudnak, és csalják meg társaikat?

3 hosszú kapcsolatom mind skorpióval volt, és mindegyiknél felmerült ez a probléma.

2015. dec. 15. 01:23
1 2
 11/13 anonim válasza:

Van egy igazán tanulságos történet, ami a békáról és a skorpióról szól.

A béka sütkérezik a tóparton, amikor odamegy hozzá a skorpió:

- Béka, vegyél már a hátadra, és vigyél már át a túlpartra, mert nem tudok úszni.

- Dehogy viszlek! Tudom, hogy a skorpiók mindig megmarják a békákat. Amint a hátamra vennélek azonnal megmarnál, és akkor meghalnék.

- Gondolkozz már béka. - mondja a skorpió. - Hiszen ha megmarnálak miközben átviszel mindketten meghalunk.

- Ebben van valami... - gondolkozik a béka. - Rendben, átviszlek. Ülj fel a hátamra!

Amikor a tó közepén járnak, a skorpió hirtelen, minden előzmény nélkül megmarja a békát.

Miközben a béka kezd elájulni a méregtől, elcsukló hangon azt kérdezi:

- Most miért martál meg skorpió, hiszen így mindketten meghalunk...

- Tudom béka, tudom... de a skorpiók mindig megmarják a békákat... - feleli a skorpió, és mind a ketten elsüllyednek a tóban.

Bár ez a történet a békáról, és a skorpióról szól, éppen úgy igaz ránk, emberekre is.

2015. dec. 16. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Ismerek "vérbeli" skorpiót, minden egyes skorpió jellemző illik rá, korábban nem hittem ebben, de azóta kicsit megváltozott a helyzet. Hogy rövid legyek: az illetőnek volt egy barátnője, közben bizonyítottan kavart egyszerre még három nővel, persze, a bevallása szerint mindegyiket csak barátként "tartotta". Nos a végén a barátnőt dobta, az egyik csaj kikészült a helyzettől, mikor megtudta, a másik csaj viszonylagos "barátnő" státuszba került, a maradék kettőről nem tudok, de eltűntek az életéből. Igen, remekül hazudnak, egyik percben ezt, a másikban azt állítja, mindig 10x meg kell gondolni, amit hallasz tőle. Ennek ellenére eszméletlenül bizalmatlanok, ha beavat a mély lelki világába (mert brutálisan érzékenyek, az előbb említett személyről sejteni sem tudják sokan, hogy az álca mit takar, miért falja egymás után a nőket), akkor menekülj, mert akkor már annyi mindent megtudott ő is rólad, hogy egy centire vagy a fullánkjától.
2015. dec. 18. 15:39
 13/13 anonim válasza:
Én személy szerint imádom a skorpió férfiakat. Igenis hűségesek, ha megadod amire vágyik, persze nem csekély az igényūk. Őszinte, mély érzelmekre vágynak, egyfajta szövetségre és a hűség a legfontosabb követelmény a másik felé. A szex fantasztikus a skorpió férfivel és igenis van jelentősége a horoszkópbeli jellemvonásnak. Szenvedélyes, őrūlten szexi. Nem kifejezetten szépfiúk, hanem eszméletlen férfiasak. Olyanok mint a kőszikla, mellettūk mindig biztonságban érzem magamat. Még a bikára kíváncs lennék, állítólag ők is fantasztikus férfiak.
2019. aug. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!