Rák férfi Skorpió nővel kötött már jó házasságot?
Ja igen az kimaradt,hogy üzenetben háborúztunk.
Ő le hülyézett stb.Erre én: Tudod már másnap leírhattad volna,hogy - Köszönöm,de nem. vagy -Sajnálom,de nem vagy az esetem.És írtam neki,hogy "tudod számtalan formában lehet finoman visszautasítani,és te ezt nemtetted meg..."
Mostanában láttam,újra a postán mögöttem álltak kb 4-en.Amikor végeztem,láttam,hogy ő is ott van,és nagy mosoly,csillogó szemek."Viszont látásra,Sziasztok" így köszöntem el,ki-ki kora szerint tudja,hogy melyik volt ami neki szólt.És autóval is egyre gyakrabban látom előttünk elmenni.Ugyanúgy mint 4éve.Naponta többször.A 4év alatt amikor az apja vezetett az ő feje mindíg el volt fordítva.Most nagyon őszintén: Én sem kedvelek vagy szeretek minden embert,de mégis köszönök mindenkinek.
OFF
Azt tudnám tanácsolni, Kérdező, hogy "jegeld" ezt a témát a lánnyal.
Abból, amit leírtál, arra következtetek, hogy a csajszi eléggé fiatal lehet, és emiatt a viselkedése olyan, amilyen.
Az meg, hogy üzenetpárbajba keveredtél vele, elég gáz. Így ugyanis azt gondolhatja Rólad, hogy hozzá képest Te vagy éretlen. Elég lett volna EGYSZER leoltani, és aztán otthagyni, és nem törődni vele...leszámítva persze a köszönést, ha összetalálkoztok.
ON: A Rák meg a Skorpió harmonikusan kiegészítik egymást a szakik szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!