Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő és Szűz jegyű nők...

Vízöntő és Szűz jegyű nők miért rajonganak a Skorpió férfiakért?

Figyelt kérdés

2015. szept. 27. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez van megírva a csillagokban
2015. szept. 27. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Mert hisznek a mesében.
2015. szept. 27. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy ebbe hogy beletrafáltál, pont Vízöntő vagyok, a férjem pedig Skorpió. Egyszer érdekességképpen megkérdeztem tőle néhány exbarátnője szülinapját és nagyrészt Vízöntők voltak. :)

Viszont nemigen hiszek abban, hogy egy embert kompletten lehetne jellemezni csak az alapján, hogy melyik hónapban született, egyébként még az asztrológia sem sarkítja ennyire a témát.

Úgyhogy szerintem csak véletlen egybeesés.

2015. szept. 27. 20:02
 4/10 anonim válasza:
72%
Hát akkor én kilógok a sorból :) Mert én hiába jövk ki a skorpiókkal, ráadásul mindig megtalálnak, nekem bika párom van, pedig a horoszkóp azt irta, hogy csak bika ne legyen. Mégis már lassan 5éve együtt vagyunk :) ;)
2015. dec. 1. 15:27
 5/10 Girgoy ***** válasza:
41%
A Skorpió férfiakért mindenki rajong... :)
2015. dec. 1. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de lehet, hogy kivétel vagyok :P
2015. dec. 2. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem még egy skorpióm se volt, szűz vagxok.
2015. dec. 18. 23:09
 8/10 anonim válasza:
Szűz vagyok és valóban elvagyok a skorpiókkal :-). Az oka az hogy viccesek,nagydumásak,közvetlenek,amire egy Szűz jegynek szüksége van a feloldódásra. DE! Kapcsolatot már nem tudnák elképzelni ezzel a jeggyel,mert nem egy az életcélunk.
2015. dec. 30. 14:17
 9/10 anonim válasza:
Szűz vagyok és skorpió a haverom, nagyon jól kijövünk!
2016. febr. 3. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Rajongás? Anyám vízöntő, de rosszul van a skorpió férfiaktól. Nekem is azt mondja, hogy ne legyen skorpió pasim, holott én rák vagyok. :D
2016. júl. 31. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!