Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik jegy képviselőit...

Melyik jegy képviselőit tapasztaltátok eddig a leginkább a bajkeverőknek: Ikrek, Skorpió vagy Bak?

Figyelt kérdés

2015. nov. 24. 20:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Fel tudom fogni, amit írsz, csak azt nem tudom, honnan kombináltad össze a mondandódat.

Semmi ilyesmit nem írtam.

2015. nov. 28. 11:38
 22/45 anonim ***** válasza:
74%
Az ikrek képes, hogy szemedbe magasztal, hátad mögött lederogál.
2015. nov. 28. 11:40
 23/45 A kérdező kommentje:
Igen, ebben nagyon hasonlít a Bak-ra, akik szintén dícsér szemben, közben hátulról szerveződik.
2015. nov. 28. 11:43
 24/45 A kérdező kommentje:

Mindhárom jegy képviselői megérik a pénzüket, nem is kicsit. Köszönöm szépen az eddig válaszokat.

Kíváncsi leszek a következőkre :)

2015. nov. 28. 12:05
 25/45 anonim ***** válasza:
17%

"Én Bak vagyok, és állítólag önző vagyok, pedig igazából nem.

Segítek mindenkinek, ahol tudok.

Az más kérdés, hogy azt is tudom, hogy én mit akarok, és ha lehet, akkor meg is szerzem.

Szerintem ez nem önzés, és én legalább nyíltan csinálom."

AZÉRT SEGÍTESZ MINDENKINEK, hogy ne mondják rád, hogy ezeket a dolgokat, hogy egy érdek ember vagy.

Ne érje szó a ház elejét = ne mondjanak rád negatív dolgot. Hm?

TEHÁT NEM A MÁSIK MIATT SEGÍTESZ, HANEM MAGAD MIATT, HOGY NE TŰNJ FEL ROSSZ SZÍNBEN, DE VALÓJÁBAN NEM A MÁSIKRÓL SZÓL A SEGÍTÉS, HANEM RÓLAD, JÓL VAN KIPIPÁLTAD.

A BAKOKAT NEM ÉRDEKLI A MÁSIK, CSAK SAJÁT MAGA EZT HÍVJUK ÖNZŐNEK

2015. nov. 28. 12:05
 26/45 anonim ***** válasza:
38%
a vízöntő csak magával törődik, semmi sem számít neki, főleg férfiban. Taaszatalat. El kell engedni. De az ikrek igazán kártékony.
2015. nov. 28. 12:08
 27/45 anonim ***** válasza:
65%

"AZÉRT SEGÍTESZ MINDENKINEK, hogy ne mondják rád, hogy ezeket a dolgokat, hogy egy érdek ember vagy.

Ne érje szó a ház elejét = ne mondjanak rád negatív dolgot. Hm?

TEHÁT NEM A MÁSIK MIATT SEGÍTESZ, HANEM MAGAD MIATT, HOGY NE TŰNJ FEL ROSSZ SZÍNBEN, DE VALÓJÁBAN NEM A MÁSIKRÓL SZÓL A SEGÍTÉS, HANEM RÓLAD, JÓL VAN KIPIPÁLTAD.

A BAKOKAT NEM ÉRDEKLI A MÁSIK, CSAK SAJÁT MAGA EZT HÍVJUK ÖNZŐNEK"

Röhej!

Honnan szeded te ezt?

2015. nov. 28. 12:37
 28/45 A kérdező kommentje:

27-es: jó lenne, ha nem heccelnéd a válaszolókat, köszönöm. Ha pedig úgy érzed, hogy a mások által írt válaszok nem illenek rád, tehát nem inged, akkor olvasgathatsz más témakörben is akármit.

Te sem kell megvédened az összes Bak jegyűt. Mint látod a kérdés is általános, a válaszok is általános tapasztalatokról szólnak. Igen, léteznek még ilyen kérdések, tapasztalatcserék is.

2015. nov. 28. 13:51
 29/45 anonim ***** válasza:
74%
Az ikrek kettős személyiségek.
2015. nov. 28. 14:03
 30/45 anonim ***** válasza:
61%

A Bak konok, kitartó,anyagias, a Skorpióval nem sok dolgom volt még eddig,azaz egy szelíd férfi skorpiót ismerek csak.

Viszont az ikrekkel elfogult vagyok, mert a férjem volt szeretője annó az volt...:(

egy beszédes ,jókedvű, pletykás, krónikus hazudozó, aki a saját hazugságait is elhiszi...Kimondottam rosszindulatú,harsány, nagyhangú,mondhatni közönséges.

Van több Ikrek kolleganőm, ők valóban kétarcúak, vagy közvetlen, beszédes, vagy harsány, és közönséges nagyszájú,akivel pl. egy színházban nem lehet megjelenni, mert közbeszól, röhög,nem tud viselkedni...

2015. nov. 28. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!