Szerintem a bak a legrosszabb,tényleg próbál manipulálni és bajkeverő és önző kis kihasználós roh.adékok a bakok.Sajnos sokhoz volt-van "szerencsém".Aztán jön az ikrek,és a skorpióval semmi baj nincsen.(de ez nyilván csak az én tapasztalatom)
2015. nov. 25. 14:30
12/45 anonim válasza:
Kikérem magamnak a Bakok nevében elsősorban a sok negatív kritikát! :D Igaz, ez a 3 jegy nagyon nem egyszerű, de azért túlzás, hogy a bakokat ennyire lehúzzátok. Ha választanom kellene, akkor az Ikreket mondanám, mert valóban két énjük van, és ezt nagyon nehéz tolerálni. (A kettősség jelen van a bakoknál is, csak ők a külső hideg álcával takargatják a belső érzékeny világukat, ezért nem kedvelik őket az emberek, mert nem túl könnyen fejezik ki az érzéseiket, míg a skorpió éppen ellenkezőleg, ő nagyon is a pofádba vágja, keményen, amit gondol és érez- de míg a bak és a skorpió saját magát védelmezi ezzel, az ikrek élvezi legjobban, ha másnak árthat, én így tapasztaltam)
2015. nov. 25. 18:26
13/45 anonim válasza:
Az én tapasztalataim sajnos azt mutatják hogy nehéz azoknál nagyobb bajkeverőket találni akik a csillagok állása szerint próbálják mindenáron beskatulyázni az emberi kapcsolataikat...
2015. nov. 25. 19:22
14/45 anonim válasza:
Szerintem ez nem igy mukodik. Ikrek vagyok, de nem tartom magam szarkeveronek, foleg nem hazugnak!!!
2015. nov. 26. 11:09
15/45 anonim válasza:
én ikrek vagyok és nem szoktam hazudni. ugyhogy ennyit erről :) amugy valaki elmagyarázná hogy az hogy amikor születtem a nap milyen csillagokban ált az miért befolyásolja a személyiséget? Nem értettem sohasem.
2015. nov. 26. 22:41
16/45 anonim válasza:
IKREK : NAGYON GÁZ, hazudik, kétszínű, hátulról támad
BAK: a legönzőbb jegy, a leg-ön-zőbb
SKORPIÓ: még hogy nyíltan? röhögnöm kell! Jó ember képében tetszelegnek, közben a leggátlástalanabbak, nem tudod, mikor mar beléd! Nem véletlenül skorpió
2015. nov. 27. 20:54
17/45 anonim válasza:
Én Bak vagyok, és állítólag önző vagyok, pedig igazából nem.
Segítek mindenkinek, ahol tudok.
Az más kérdés, hogy azt is tudom, hogy én mit akarok, és ha lehet, akkor meg is szerzem.
Szerintem ez nem önzés, és én legalább nyíltan csinálom.
2015. nov. 27. 21:39
18/45 anonim válasza:
Igen 17. segítesz, ha úgy tarja kedved, ha meg nem akkor nem, tehát ezt is önzőségből teszed
2015. nov. 28. 07:38
19/45 anonim válasza:
18-as, nem erősséged a szövegértelmezés, se a logika, úgy látom!
Semmi olyat nem írtam, amiről te írsz, nem is tudom, honnan vetted, a következtetésed meg: "tehát", logikátlan, nem következik a mondat első feléből.
2015. nov. 28. 11:05
20/45 anonim válasza:
Idézem: "Segítek mindenkinek", nem ezt írtad?
Segítesz, amikor épp eszedbe jut, csak, hogy ne érje szó a ház elejét. Igen is meg nem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!