Szerintetek melyik a "legjobb" (nektek legjobban tetsző) jegy a zodiákusban?
A nyilas. Mert nem rosszindulatú, és nem önző, mint sok más jegy. Nem tesz olyat, amit maga sem fogadna szívesen mástól... És elég jó dolgai vannak...
Aztán a mérleg is jó még.
Ezek után meg föld jegyek jönnek.
A többiek viszont elég zűrösek. (Pl. egy oroszlán jellenzően beképzelt, egy skorpió aljas, önző, egy rák nő kibírhatatlan parancsolgató, egy halak pasi hűtlen, a kos nők irigyek, az ikrek pasik linkek.)
a leírások alapján nekem a halak tetszik meg kicsit a rák,a kos....igazából ismerek egy skorpiót,aki nagyon rendes,de attól még a többi nem tudom milyen,de ő elég jó fej,néha önző,de úgy általában okos és kedves is.
Az én csillagjegyem nyilas.ééés erős kételyeim vannak a horoszkóppal kapcsolatban,nem mindig hiszek bennük,néha kicsit,máskor egyáltalán nem tartom valós dolognak...sokszor hasonlítanak a csillagjegyükre emberek,de ez a dolog annyira de annyira véletlen is lehet....most így gondolom.
Nekem több csillagjegy is szimpatikus.
A halak jegyűekkel azt tapasztaltam,hogy eleinte zárkózottal,de ha megnyílnak akkor nagyon humorosak és gondoskodók lesznek.Ugyanez vonatkozik a rákokra.A skorpiókról nagyon vegyes tapasztalataim vannak.
A legszimpibb az ikrek jegy,hangulatemberek,de a legtöbb ilydn jegyűvel hamar megtalálom a közös hangot,a barátom is az.
A mérlegek aranyosak,bár szerintem picit érzékenyebbek az átlagnál
A vízöntők szerintem különlegesek,hamar magukra vonják a figyelmet.
A bikák nagyon szimpik,sok ilyen jegyű ismerősöm van.
A bakok nekem picit túl komolyak,a szüzek zárkózottak,de egy idő után ők is megnyílnak,akkor ,,leengednek" bár láttam köztük 1-1 érdekembert.
A kosokkal és a nyilasokkal kijövök,viszont a legtöbb oroszlán túl nagyképű nekem.
Vízöntő,bak aszcendenssel
Leírás alapján mindegyikben találok jót is, rosszat is. A nyilasok szimpatikusak főként, illetve az ikrek. Lehet, hogy azért mert én is ikrek vagyok, ám inkább azért, mert néhány hozzám közel álló személy szintén ikrek. Ezt a két jegyet tartanám legbarátságosabbnak és közvetlenebbnek számomra. Ámde a párom egyébként kos. :)
Nincs olyan zodiákus jegy, amit nagyon nem szeretnék, talán az oroszlánok nekem kicsit -ahogy fent említették- nagyképűek.
(én ikrek vagyok, rák aszcendenssel és -na tessék! :))- oroszlán holdjeggyel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!