Milyen egy Bak lány Nyilas aszcendenssel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem tudtam hol tehetném fel ezt a kérdést mivel nincs asztrológiáról szóló topik.Szeretném ha valaki aki jártas az asztrológiában nem külön-külön hanem egybefogóan tudná nekem jellemezni.Remélem valaki tud segíteni.Előre is köszönöm a válaszokat!2010. márc. 20. 11:47
1/6 anonim válasza:
Olyan mint egy oroszlán lány rák aszcendenssel:)
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem hinném...
2010. márc. 20. 18:39
3/6 anonim válasza:
aszcendens????
az mi???o.O
nahmindegy,azért néztem meg a kérdést mert énis Bak lány vok :D
4/6 anonim válasza:
Az aszcendens a felnőtt énedre jellemző -előzőnek
Hát igazából ez kortól függően nyilvánul meg.
Egy kisgyerekben nagyon sok jele nincs az aszcendensnek.:)
Nagy tapasztalatom nincs, de utánaérdeklődök ha elküldöd a születési adataidat:én, hónap, nap, óra, perc, Születési hely(tökéletes lenne ha) földrajzi szélesség, hosszúság, hanem, megye város.
5/6 A kérdező kommentje:
Kösziii!!!
Itt a pontos dátum:
1994.január.1. Budapest 5:30
2010. ápr. 15. 17:08
6/6 anonim válasza:
Nálam is dettó ugyanez a helyzet.Bak lány nyilas aszcendenssel.Rám nagyon jellemző a nyilas aszcendens viselkedés,amiket leírtak róla.De olykor tudok borúlátó lenni és pesszimista is ,mint a bakok többsége.Munkamániás is,de azé nem vagyok stréber.hehehe...:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!